02 / 05 / 2024

beytepe

beytepe

Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönen yerleşim bölgelerinde yaşanan sıkıntılar büyüyor. Ankara Beytepe’deki asfalt sorununun sebebinin, Çankaya Belediyesi’nin 1/1000’lik İmar Planı’nı yapmamasından kaynakladığı ortaya çıktı.

Ankara Beytepe'de yol isyanı!

Beytepe’de köy trafiğini rahatlatmak amacıyla açılan ara yol, tüm girişimlere rağmen asfaltlanmadı. Üç yıldır tozla boğuşan köylüler, Büyükşehir Belediyesi’ne tepki olarak yolu beton barikatlarla kapattı.

Ankara'da Beytepe'nin 'elit' çıtası yükseliyor!

Ankara'da lüks konutun yeni merkezi olan Beytepe'de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışını artırıyor. İşte Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan'ın açıklamaları...

Beytepe’de kaçak yapıya yıkım!

Ankara Çankaya Belediyesi ekipleri, ilçe sınırlarında gerçekleştirdikleri denetimlerle kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine kaçak yapıda denetim yapan ekipler yıkım kararını uyguladı.

Mert Yıldızhan: Beytepe Elit Manzara'da kaliteyi taşıyoruz!

Ankara'da kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ve standartları yükselten projelere ev sahipliği yapması nedeniyle tercih edilen Beytepe, Ankara'nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden…

Ankara'nın yeni altın üçgeninin gözdesi Beytepe!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve AVM'ler ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması bekleniyor.

Beytepe Ankara'nın en gözde yaşam merkezi olacak!

Ankara'da birbiri ardına modern yapıların yükseldiği Beytepe'nin; gerek proje konutları, gerekse yeme-içme mekanları ve alışveriş merkezleri ile birkaç yıl içinde en gözde yaşam merkezi olması planlanıyor.

Beytepe konut projeleri sayesinde çok kazandıracak!

Beytepe birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak bilinen Beytepe'nin birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor.

Ankara inşaat sektörü alanında hızla ilerliyor!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Başkent' in en önemli sembolleri arasında bulunan Atakule, Anıtkabir ve Ankara Kalesi'ne kentin dört bir yanında yükselen yeni konut projeleri de eklendi.

Kule konut ve plazaların en önemli malzemesi camlar!

Konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor. Kule konut ve plazaların önemli bölümünün dış cephesini de oluşturan camlar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 27 konutu satışa çıkartıyor!

Beytepe mevkiinde yer alan 27 adet konut kapalı zarf usulüyle ayrı ayrı satılacak...

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

32 katlı kule, 1 villa bloğu ve 5 katlı iki bazadan meydana gelen Elit Manzara Beytepe'de satışlar sürüyor. İşte, Elit Manzara Beytepe teslim tarihi...

Benevre Beytepe projesi kapılarını açmak için gün sayıyor!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu kalite inşaa ettiklerini söyleyerek "8 ay sonra teslim edilecek projemiz ile yatırımcıların en çok tercih ettiği bölgede konut sahibi olma imkanı sunuyoruz" dedi.

Benevre Beytepe'de teslime son 8 ay!

Teslime sayılı günleri kalan Benevre Beytepe Projesi, sunduğu imkanlarla konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu projenin anahtar teslim için gün saydığını söyledi.

Benevre Beytepe'de uygun faiz fırsatı!

Devletin uyguladığı doğru politikaların ve Benevre Beytepe projesinin sunduğu uygun faiz oranlarının yatırımcılar için bir fırsat olduğunu belirten Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Konut sahibi olmak için en doğru karar şu zaman” dedi.

Ankara Lodumlu-Beytepe imar planı değişikliği askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Ahlatlıbel Mah., Lodumlu-Beytepe'de 1/25000 ölçekli Nazım, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Benevre Beytepe'de yaşam başlıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen ve teslime 10 ay kalan Benevre Beytepe Projesi, yeni yılda ev sahibi yapıyor.

Renapark Beytepe ev fiyatları!

Renapark Beytepe ev fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Renapark Beytepe projesinde daireler Mart 2017'de teslim ediliyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim!

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim edilecek. Ankara Officium Beytepe projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

beytepe Haberi

beytepe

Büyükşehir Yasası ile köyden mahalleye dönen yerleşim bölgelerinde yeni açılan yolların asfaltlanmaması konusunda yaşanan sıkıntılar büyüyor. Sorunun, ilçe belediyelerinin 1/1000’lik Uygulama İmar Planı’nı yapmamasından kaynaklandığını belirten BBP’li Meclis Üyesi İbrahim Uyar, “Acilen 1/1000’lik planların yapılması gerekir” dedi.


Dün,‘Asfalt yoksa yol da yok’ haberiyle gündeme gelen Beytepe’de köy içinde açılan yolun 3 yıldır asfaltlanamama sebebinin, Çankaya Belediyesi’nin 1/1000’lik İmar Planı’nı yapmamasından kaynakladığı ortaya çıktı.


Beytepe’de yaşanan asfalt sorunun, kentin genelini ilgilendirdiğini belirten Büyük Birlik Partili Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi İbrahim Uyar, Ankara Hürriyet’e konuştu. “Acilen 1/1000’lik planların yapılması gerekir” diyerek ilçe belediyelerine çağrıda bulunan Uyar, özetle şunları söyledi:


HİZMET ALAMIYORLAR


“Bu sıkıntı Ankara’nın genelinde var. Sadece Beytepe değil. O bölgedeki sorun Çayyolu, Mühye ve Karataş’da da var. Yenimahalle’de ise Susuz...