01 / 05 / 2024

Beyza Şekerci ve Engin Hepilerinin evi

Beyza Şekerci ve Engin Hepilerinin evi

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evindeyiz. İlk gördükleri anda içlerini ısıtan bu ferah ve aydınlık daireyi birlikte dekore ettiklerini anlatan çift, güzel hikayeleri ve esprili objeleri ile huzurlu ve konforlu bir sahne yara

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Bos Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bos Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL serrmaye bedeli ile Beyza Çentinçalı tarafından kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Allover Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eduard Akımov ve Emin Şekerci ortaklığında kuruldu.

Zentass İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zentass İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Beyza Sönmez Baltacı tarafından kuruldu.

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İngetimes İnşaat Medikal Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Faısal Al Yousef, Fatih Şekerci ve Mohamed Haıtham Bakrı ortaklığında kuruldu.

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahab Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Beyza Buşra Alptekin tarafından kuruldu.

Engin Hepileri ile Beyza Şekerci arsalarına taşınabilir ev yaptırdı!

Oyuncu Engin Hepileri ve eşi Beyza Şekerci izole tatil yapmak için kendilerine ait arsalarına mobil ev yerleştirdi.

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Segidema Turizm Tarım İnşaat Gıda İthalat İhracat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Özgören ve Mehmet Nadir Bakkaloğlu ortaklığında kuruldu.

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tara Desıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Can Kurter ve Enes Kurter ortaklığında kuruldu.

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Ünlü çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla'daki evlerinin kapısını gazetecilere açtı...

Beyza Şekerci ve Engin Hepilerinin evi Haberi

Beyza Şekerci ve Engin Hepilerinin evi

Mayıs ayında evlenen oyuncu Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar’daki evlerinin zilini belki de Ağustos’un en sıcak günlerinden birinde çalıyoruz. Kapıda bizi ikisi birlikte güler yüzle karşılayıp içeri buyur ediyorlar. Tatilden yeni döndüklerini güneşten bronzlaşmış güzel tenleri hemen ele veriyor. “Alaçatı’dan geldik. Bizim için uzun denebilecek, aslında kelimenin tam anlamıyla leyleği havada gördüğümüz bir yaz geçirdik” diye anlatmaya başlıyor gözlerinin içi parlayarak Beyza Şekerci. Yoğun çalışmaya başlayan çifti şu sıralar evlerinde bulmayı başarabildiğimiz tek gün Pazar oldu. Gelir gelmez kış sezonunda Moda Sahne’de başlayacak olan yeni oyunu En Kısa Gecenin Rüyası’nın provalarında bulmuş kendini. “Maraton başladı malum. Ben televizyonda ikinci sezonuna giren Kara Ekmek için sette ya da Eylül’de İzmir’de turneye çıkacağım Katil Joe oyunu için provalarda oluyorum genelde,”...