03 / 05 / 2024

Beyzade Konutları tipleri

Beyzade Konutları tipleri

Aksa İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konutları toplam 94 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Beyzade Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de!

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi 22 Eylül'de...

Artaş Avrupa Konutları Kale satılık!

Dükkan büyüklüklerinin 100 metrekare ile 1182 metrekare alan arasında değiştiği projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Güzelyurt Konutları satılık!

Toplam 126 adet daireden meydana gelen proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Güzelyurt Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede daireler 180 bin TL'den başlıyor. Peki Güzelyurt Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi!

9 kat şeklinde meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Güzelyurt Konutları projesi toplam 4,5 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul NEF Konutları teslim tarihi!

Toplam 3 bin 565 adet dairenin yer aldığığı projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Inİstanbul NEF Konutları teslim tarihi olarak 2018 yılı 2. yarısında yapılması planlandı.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat!

Toplam 599 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyat listesi kapsamında ofis fiyatları 1 milyon 926 bin TL'den başlıyor.

Muhteşem Yeniyüzyıl konutları projesi nerede?

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları projesi nerede inşa ediliyor?

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Alibeyköy 5. Levent Konutları satılık!

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Alibeyköy 5. Levent Konutları satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Hanne Konutları satılık!

Maltepe Hanne Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. 1 ay sonra satışa çıkması planlanan projede Hanne Yapı imzası taşıyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta yer alan projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Beyzade Konutları tipleri Haberi

Beyzade Konutları tipleri

Beyzade Konutları projesinde daireler 138 metrekare alan olarak dizayn edildi. Ankara İl'i Keçiören İlçe' sinde yer alan projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede 94 adet daire ve AVM bulunuyor. 


Beyzade Konutları projesinde otopark, şelale, fitness salonu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası, AVM gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. Proje Aksa İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Beyzade Konutları Ulus' a 8 kiolmetre, Kızılay' a 12 kilometre, Etlik Hastane' ye 2,5 kilometre, Ankara çevre yolu' na 2,2 kilometre, Forum AVM ve Antares AVM' ye 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.


Beyzade Konutlarında projesinde daireler Nisan 2015' te teslim edilecek. Projedeki daireler 210 bin TL ile 310 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Beyzade Konutları satış ofisi!

Adres: Ayvalı Mah. 142. Cad. Pamuklar TOKİ Blokları Karşısı...