28 / 07 / 2024

bezmialem üniversitesi hasdal yerleşkesi

bezmialem üniversitesi hasdal yerleşkesi

Eyüp Hasdal'da kurulacak 5 milyon metrekarelik yeni şehire 5 milyon 200 bin metrekarelik "Dünya Kent Ormanı" projesi eklendi. İşte Eyüp Hasdal'daki dev projenin tüm detayları...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

İstanbul Üniversitesi'ne 700-800 dönüm arazi tahsis ettik!

Öğrenci sayısı itibarıyla kaliteyi artıracak adım atmak istediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Üniversitesi'ne Hasdal tarafında 700-800 dönüm bir arazi tahsis ettiklerini, burada İstanbul Üniversitesi'nin asli kampüsünün veya külliyesinin olacağını belirtti.

Tarihi Beykoz Kışlası Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildi!

Tarihi Beykoz Kışlası'nın Bezmialem Vakıf Üniversitesi'ne devredildiği bildirildi. Kışla sağlık alanında araştırmalar yapılmak üzere devredildi. 

Beykoz'daki tarihi kışla binası Bezmialem Üniversitesi'ne devredildi!

Osmanlı Devleti döneminde askeri amaçlı fabrika olarak Beykoz'da oluşturulan ve 3 büyük savaş gören tarihi kışla için karar verildi. 

Çapa İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasdal'a taşınacak!

İÜ Tıp Fakültesi 184. dönem mezuniyet töreninde üniversitenin Çapa'daki mevcut yerinin fiziki ve teknik yetersizliğiyle ilgili şikayetler damgasını vurdu. Bunu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan İÜ Tıp Fakültesi'nin Hasdal'a taşınacağını açıkladı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Bezmialem Üniversitesi'nde sporcular için sağlık merkezi açıldı!

Sporculara koruyucu hekimlik, teşhis, tedavi ve atletik performans yönetimi verecek Türkiye'nin spor hekimliği ana bilim dalı bulunan ilk sporcu sağlığı merkezi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde açıldı.

Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Merkezi açıldı!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkiye'nin YÖK onaylı ilk fitoterapi merkezi olan Bezmialem Fitoterapi Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

bezmialem üniversitesi hasdal yerleşkesi Haberi

bezmialem üniversitesi hasdal yerleşkesi


Emlakkulisi.com 1 Şubat 2014 tarihli  "Hasdal'da 5 milyon metrekarelik yeni bir şehir kuruluyor!" haberinde Hasdal Kışlalarının akıbetini ve Eyüp'te tasarlanan büyük projeyi duyurmuştu. 


Hasdal'da yer alan Hasdal ve Tümgeneral Selahattin Gökkartal Askeri Kışlası'nı da kapsayan 5 milyon 89 bin 440 metrekare alana, 5 milyon 200 bin metrekarelik kent ormanı ve Kiptaş Finanskent 2 yeni adıyla Torunkent projesi de eklendi.


Hasdal'daki büyük dönüşümde konut, ticaret, kent meydanı, üniversite alanı, ilköğretim ve ortaöğretim tesis alanı, sağlık tesis alanı, DSİ binası, belediye hizmet alanı, spor ve rekreasyon alanları, parklar ve yeşil alanlar, afet yönetim merkezi, akaryakıt ve bakım istasyonu olacak.


1000 dönümlük kent meydanının yapılacağı Hasdal'daki yeni şehirde konut ve ticaret alanları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ye devredilecek. TOKİ'nin de arsaları iştiraki Emlak Konut...