01 / 05 / 2024

biblos inşaat villa projesi

biblos inşaat villa projesi

Biblos İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Bilos Koru & Su Villaları'nda son 9 villa halen satışta.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Cengiz İnşaat'tan Bodrum'a yeni proje! 100 villa ve 1 otel geliyor! 

Bodrum'un en değerli bölgesinde bulunan 678 bin metrekarelik araziyi Özelleştirme İdaresi'nden satın alan Cengiz İnşaat, villa ve otel inşaatı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı, imara aykırılıklar tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi devam ediyor

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılıkları tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemleri sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı olan rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı rezidans ve villa inşaatının asansör kulesi ve geçiş koridorunda yıkım işlemi başlatıldı

Karadeniz´in cenneti Taflan Koyu'nda villa inşaatı tepkisi!

Karadeniz´in en güzel koylarından biri olan ve yaz aylarında tatilcilerle dolan Taflan Koyu'nda, Gemilik Burnu'nun üzerine yapılan villa inşaatı tepkilere neden oldu. Yapının yıkılması için karar çıktı ancak villanın sahibi yürütmeyi durdurma kararı aldırdı.

Villa inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedellerine göre villa inşaat kaça mal olacak? İşte villa inşaat maliyeti 2019..

biblos inşaat villa projesi Haberi

biblos inşaat villa projesi

Biblos İnşaat tarafından Silivri Selimpaşa'da hayata geçirilen Bilos Koru & Su Villaları 11 metrekarelik alanda 20 villadan meydana geliyor.


Venedik'ten esinlenerek hayata geçirilen 3000 metrekare yüzme havuzu ile birlikte kanallar üzerine konumlandırılan İstanbul Biblos Kuru&Su Villaları'nda son 9 villanın satışına devam ediliyor. 


2010 yılında yaşamın başladığı projede 200 metrekare büyüklüğünde 4+1 dubleks villalar 280 bin euroya satılıyor. Projede istenildiğinde konut kredisi kullanılabiliyor.