18 / 05 / 2024

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde İstanbul Üsküdar Aydın Han 'da Dilek Bıçakçı tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profil Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükbakkal tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sahil bölgelerindeki kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında sahil bölgelerinde devam eden kaçak yapı çalışmalarını kaleme aldı.

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ruhsatsız ve kaçak yapıları zabıta ekiplerinin gözetiminde yıktı.

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Bursa Alanyurt'ta kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kaçak yapılarla mücadelelere devam ediliyor. Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece'de kaçak yapılar tek tek yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından bölgede bulunan arazilerde imarsız ve izinsiz yapılan kaçak yapılar sabah erken saatlerde tek tek yıkıldı. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Haberi

Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar


Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde İstanbul Üsküdar'da Bıçakçı tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.


Bıçakçı Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...