03 / 05 / 2024

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bahri Cihan Bıçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cem Süleyman Bıçak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mazer Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 784 bin 618,86 TL sermaye bedeli ile Ayşe Hümeyra Bayatlı tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

BİM’de karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düştü!

Ağustos ayına özel yeni indirimlerini açıklayan BİM, yine vatandaşların imdadına koştu. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü karnıyarık tenceresi 159 TL’ye, 3’lü bıçak seti 139 TL’ye, migrodalga fırın 1.599 TL’ye düşecek. İşte 4 Ağustos Cuma BİM fiyat listesi...

İndemak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İndemak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yılmaz tarafından kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında kuruldu.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Haberi

Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi


Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Bahri Cihan Bıçak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Cem Süleyman Bıçak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu. 


Bıçakçılar Yapı Ticaret Sanayi Anonim Şirketi iş konusu;a) Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, resmi ve özel kurum ve kuruluşların inşaat işlerini yapmak, taahhütte bulunmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yürütmek, yap-işler-devret taahhütlere girmek, hasılat-gelir paylaşımı şeklinde ortaklıklara, taahhütlere girmek, b) Her türlü kaba inşaat malzemeleri (çelik konstriksiyon, inşaat demiri, çimento, kireç kum, tuğla vs.) ince inşaat malzemeleri (seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi...