03 / 05 / 2024

bien 2016 koleksiyonları

bien 2016 koleksiyonları

23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Dekorasyonda 2016 vintage yılı olacak!

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

NG Kütahya Seramik 2016 koleksiyonlarını Cersaie Fuarı'nda sergiledi!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımlarını İtalya Cersaie Fuarı'nda sergiledi.

Graniser Seramik yeni koleksiyonlarıyla 2015 Cersaie Fuarı'nda!

Graniser Seramik, dünya çapındaki fuarlarının başında gelen Cersaie Fuarı'nda boy göstermeye hazırlanıyor. Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılının yeni koleksiyonlarını da fuar katılımcılarının beğenisine sunacak.

NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonlarıyla İtalya Cersaie Fuarı'nda!

NG Kütahya Seramik, yeni koleksiyonlarını ilk kez 28 Eylül- 2 Ekim günleri arasında İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenecek olan Cersaie Fuarı’nda sergiliyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman Konutları'nda teslimler Eylül 2016'da!

Resim İstanbul Orman Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Avrasya Tüneli 2016 sonuna yetişecek!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Ağustos 2017 ’de bitmesi planlanan ‘Avrasya Tüneli’nin 2016 sonuna yetişeceği müjdesini verdi. Tünelden geçiş ücreti 4 dolar + KDV olarak belirlendi.

bien 2016 koleksiyonları Haberi

bien 2016 koleksiyonları

En yeni tasarımların sergilendiği, sektörün en önemli dinamiği kabul edilen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı bu yıl 28’inci kez düzenlendi. 23- 27 Şubat tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda, Bien Seramik bu yıl tasarladığı 43 yeni koleksiyonunu ilk kez görücüye çıkardı.


Sektörün yenilikçi markası Bien, bu yıl UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak fu­arın­da, se­ra­mik ve vit­ri­fi­ye ürün­le­rin­de yine fark­lı­lı­ğı­nı ortaya koydu. 2016 yılına ait yeni seriler ve yeni ürünler ilk kez bu fu­ar­da yet­ki­li sa­tı­cı­, sek­tör pro­fes­yo­nel­le­ri­, ni­hai tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­le­ri­ne sunuldu. Fuarda sergilenmek üzere toplamda 43 yeni koleksiyon geliştirildi. Koleksiyonların tüm ürünlerde toplamı ise 245 adet ürün olarak tanıtıldı.


Bien Seramik Sağlık Gereçleri ürün grubundan Mineral isimli ürün de ilk kez fuarda tanıtıldı. Asma monoblok lavabo ve asma klozet...