02 / 05 / 2024

bien 2017 koleksiyonu

bien 2017 koleksiyonu

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

BİEN Seramik, Coverings 2017'de!

Coverings 2017 ABD’nin Orlando şehrinde 4-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara bu yıl da katılacak olan BİEN Seramik büyük ebatlı ürünlerini ve ABD pazarı için hazırladığı özel koleksiyonlarını tanıtacak.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

BİEN 2017 koleksiyonunu UNICERA’da tanıtacak!

Seramik sek­tö­rünün ön­cü­le­rin­den Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını ilk kez UNICERA’da tanıtacak.

Ikea ilk kez Türk tasarımcıyla çalıştı!

İsveçli mobilya devi Ikea ilk kez bir Türk tasarımcıyla çalıştı. Babası Turkcell’in ilk Genel Müdürü olan 31 yaşındaki Pınar Demirdağ, 2017 koleksiyonu için Ikea’ya masa örtüleri, çarşaflar, tabaklar, tepsiler ve yastıklar tasarladı.

2017'nin trend renkleri Bien koleksiyonunda!

Tasarımlarında doğaya yüzünü dönen Bien, 2017 yılının trendlerini ahşap ve doğal taş görünümlü karolar olarak tanımladı

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Isı yalıtımına 2017'ye kadar destek verilecek!

NTV’nin canlı yayınında soruları yanıtlayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek “ Isı yalıtımına 2017 yılına kadar teşvik vereceğiz. Ondan sonra yapmayan vergi ile cezalandıracağız ” dedi.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda öde! Krediyi 2017'de kullan!

Peşinat ödemelerinin 24 aya bölündüğü ve banka kredilerinin ise 2017'de başlayacağı Nef Merter projesinde Kolay Yatırım Fırsatı devam ediyor. Fiyatlar ise 270 bin TL'den başlıyor.

Seramiksan yeniliklere Terra koleksiyonu ile devam ediyor!

Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye ürünleri ile banyolara farklı bir bakış açısı getiriyor. Seramiksan, vitrifiye ürünleriyle banyolara yakışan güzelliği yansıtmaya Terra koleksiyonu ile devam ediyor

bien 2017 koleksiyonu Haberi

bien 2017 koleksiyonu

8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek olan Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da Bİ­EN, en ye­ni ta­sa­rım­la­rı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le 560 m2’lik stantla 4. Hol C06’da fu­ar­da ye­ri­ni ala­cak.


Bien markası ile on yıl önce pazara girdiklerini ve şirketin bugün pazarda önemli ve etkin bir pay sahibi olduğunu söyleyen Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı “Bien, dünya pazarında 6 kıtada; Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere, Fransa ve İsrail başta olmak üzere 70’i aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır. Gerçekleştirdiğimiz yeni anlaşmalar ile Bien’i küresel bir marka yapma yolunda önemli adımlar attık. Bozüyük ve Bilecik’teki fabrikalarımızda 25 milyon m2’nin üzerinde karo üretimi yapıyoruz. Ayrıca 200 bin parçanın üzerinde Seramik Sağlık Gereçleri diye adlandırdığımız vitrifiye üretimimiz mevcut” diye konuştu.


DAİMA GENÇ DAİMA YENİ

Savcı: Özgün,...