30 / 04 / 2024

Bien Hijyen

Bien Hijyen

İnsan sağlığı önemli. Sağlıklı olmanın en temel kuralı hijyen. Çevre dostu Bien Seramik’in günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına başlattığı hizmet BİEN HİJYEN’le banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Bien Hijyen ile banyolarınız daha hijyen!

Çevre dostu Bien Seramik günlük temizliğimizi gerçekleştirdiğimiz banyolarda hijyeni sağlamak adına bir hizmet başlattı. Uygulama sayesinde banyolarda maksimum temizlik sağlanıyor.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Bien, Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı! Yatırımcılar dikkat, işte Bien’in yatırım planları!

Seramik sektöründe faaliyet gösteren Bien, talep toplama sürecinin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. Yüzde 20 hissesini halka açan şirketin halka arz büyüklüğünün ise 3,1 milyar lira olarak gerçekleştiği belirtildi.

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Arçelik 6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler için Arçelik,6144 Ultra Hijyen 4 Programlı Bulaşık Makinesinde geçerli cebinize iyi gelecek indirim kampanyası başlattı.İşte detaylar..

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Hijyen İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mustafa Dinç ve Selvinaz Dinç ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya indirim! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Split Klimaya 500 TL indirim geldi! Peki, Arçelik ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan aktif hijyen Plus Inverter Split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan 41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klimaya 1000 TL indirim geldi! Peki, ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL'lik indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 18465 HP ultra hijyen plus ınverter split klimaya 1000 TL indirim geldi. Peki, split klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

DesignFloor yapı sektörünün yeni gözdesi!

AR-GE süreçlerinde tüketici sağlığını başlıca değerlendiren DesignFloor,  hijyen gereksinimlerini karşılayan A+ ve CE sertifikasyonlarına sahip, neme dayanıklı ve haşere barındırmayan zemin çözümleriyle yapı sektöründe öne çıkıyor.

Müstakil ev ve villalara yoğun talep!

Koronavirüs salgınının Türkiye’de kontrol altına alınmasıyla birlikte yaz tatili planları yeniden yapılmaya başlandı. Salgın sebebiyle otellerin tercih edilme oranları düştü. Bulaş ve hijyen endişeleri sebebiyle tatil planları müstakil evler ve villalara yöneldi...

356 AVM bugün kapılarını açıyor!

Koronavirüs salgını sebebiyle market, eczane ve hijyen ürünleri satan firmalar dışında hizmetlerine ara veren 356 alışveriş merkezi, bugünden itibaren kapılarını tekrar açıyor...

Bien Hijyen Haberi

Bien Hijyen

İnsan sağlığına değer veren marka Bien Seramik banyolarda temizliğin öneminin bilinciyle hareket ederek ’’Bien Hijyen’’başlığı altında bir hizmet sunuyor. Çevre dostu ve doğaya saygılı marka, Bien Hijyen’le müşterilerine özel başlattığı uygulama ile klozet ve lavabolarda hijyeni maksimum seviyeye ulaştırmayı hedefliyor. Bu uygulama isteğe bağlı olarak vitrifiye ürünlerine uygulanıyor.


Bien Hijyen lavabo, klozet, bide, pisuar ve benzeri vitrifiye ürünlerin bakteri oluşma riski olan yüzeylerine uygulanabiliyor ve ürünlerin temizliğini en üst seviyeye taşıyor. Ürünlerin yüzeyinde bulunan nano teknolojik gümüş iyonları, bakterilerin hücre yapısını bozarak etkisiz hale getiriyor.


Bien Hijyen ürünleri normalden çok daha az kimyasal malzeme ve su kullanılarak temizleniyor. Ayrıca vitrifiye ürünlerine sırlama yapılırken uygulanarak ömür boyu koruma...