03 / 05 / 2024

Bien Picasso Serisi

Bien Picasso Serisi

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Bien'in Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ‘’Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülüne layık görüldü.

Bien Seramik'ten yeni ‘’Mineral’’ banyo serisi!

Bien’in doğadan ilham alarak tasarladığı ürün grubuna yeni eklediği Mineral Banyo Takımı isminde olduğu gibi formu ile esneklik, yoğunluk ve doğallığı yansıtıyor. Banyolarınıza farklı bir dinamizm getiriyor.

Bien Sultan Serisi'ne A’Design Award ödülü!

Bien Seramikleri’nin eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak 2015 yılında banyo koleksiyonuna eklediği ''Sultan’’ serisi “A’Design Award” ödülünü aldı.

Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor!

Etnik motiflere ve Osmanlı temasına yönelen ilgi ile yeniden canlanan çini motifleri, Bien Alaturca serisi ile mekanlara nostaljik bir görünüm kazandırıyor.

Bien Seramikleri ile banyolarda tarihe dönüş!

Bien Seramikleri eski bir anlayışı yeniden yorumlayarak banyo koleksiyonuna yeni iki seri ekledi. Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Bien Seramik'in Organic banyo serisine 2 ödül!

Bien Seramik’in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan ‘Organic’ banyo serisi tasarım dünyasının iki önemli ödülü olan ‘Red Dot Design Award’ ve ‘A’Design Awards’ı aldı.

Bien Seramik iki ödül birden aldı!

Bien Seramik'in tasarladığı, kendi sınıfında bir ilk olan 'Organic' banyo serisi tasarım dünyasındaki çok önemli iki ödülü birden aldı.

Bien Organic serisinin lansmanını gerçekleştirdi!

Bien Seramik tasarım dünyasında son derece prestijli ‘’Red Dot Design Award” ve “A’Design Awards”ı ‘’Organic serisi’’ ile aldı. Bien, ‘’Organic’’ serisinin lansmanını 15 Nisan Çarşamba akşamı The Seed’de gerçekleştirdi.

Bien Neptün serisi ile evler evrene açılıyor!

Adını güneş sistemindeki bir yıldızdan alan Bien Neptün vitrifiye serisi banyolarınızla evrenin olağanüstü ahengini buluşturuyor. Bien, Beyaz turuncu, siyah ve kobalt renklerinden oluşan fonksiyonel özellikte vitrifiyeleri ile de varlık gösteriyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Bien Picasso Serisi Haberi

Bien Picasso Serisi

Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.


Picasso serisinde çok zengin bir renk çeşitliliği söz konusu. Seride kullanılan pastel renkler huzurlu ve dingin bir ortamı , mavi tonlar sakin bir yaşam alanını , canlı tonlar da eğlenceli ve dinamik bir mekan vaad ediyor.


Picasso serisi iç ya da dış mekânda kullanılabilir. İster banyoda , ister mutfakta , ister ofiste isterseniz de sosyal yaşam alanlarının tümünde kullanılabilen ‘’Picasso Serisi’’, bulunduğunuz ortama benzersiz bir hava katıyor.


Ahşap duygusu veren görünümünün yanı sıra hem estetik hem de kullanışlı olan Picasso serisi Carpet serisi ile kombine edildiğinde adeta sanat eseri görünümünde mekanlar yaratmak mümkün.


Bien Seramik’in, Picasso serisi, aynı zamanda seramiğin kullanım avantajlarını da beraberinde sunuyor....