07 / 05 / 2024

BIG 5 Fuarı nerede

BIG 5 Fuarı nerede

Vefa ’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Türkmenistan ve Kazakistan ’daki fuarların ardından 17 Kasım’da Dubai’ deki BIG 5 Fuarı’na katılacak.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesi 5 Aralık'ta!

Elazığ'a fuar alanı kazandırılması için çalışmalara başlandı. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde kurulması planlanan dev merkezin ihalesi 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü uluslararası fuarlarda büyüyor!

Expotim-Ladin Grubu bu yıl 40'ıncı kez organize edilecek olan The BIG 5 Show Dubai yapı ve malzeme fuarına katıldı. Expotim & Ladin Grubu Genel Müdür Vekili Çağatay Erşahin gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BIG 5 Fuarı nerede Haberi

BIG 5 Fuarı nerede

Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere yurtdışında yoğun ilgi gören Vekon’un özellikle son yatırımların ardından sektörünün en yüksek kapasiteli tesisinde ve son teknolojilerle ürettiği katlanır konteynerlerine ilgi büyük. Yurtdışında birçok projede imzası bulunan Vekon, katıldığı fuarlarda da yoğun ilgi görüyor.


En son Türkmenistan ve Kazakistan’daki fuarlara katılan Vekon, 17-20 Kasım’da da Dubai’de düzenlenecek Big 5 Show ve yine yılsonuna doğru Irak’ta düzenlenecek Erbil ve Basra Fuarları’na hazırlanıyor.


Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, fuarlara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu yıl yurtdışında sekiz fuara katılmayı planladıklarını kaydetti.


TOKİ...