05 / 05 / 2024

big chef\'s

big chef\'s

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Karaca Quick Chef Stand Mikser alana Blendfit set hediye ediliyor. Peki Karaca Quick Chef Stand Mikser mutfak şefi fiyatı kaç lira? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı.

Chef Börek 2020’de 70 yeni şube hedefi koydu!

Chef Börek, yaklaşık 1,5 yıl önce adım attığı sektörde, 35 şubeli bir zincire dönüştü. 2020'de daha hızlı bir büyüme sürecine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Chef Börek Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kaya, "2020 sonuna doğru 70 yeni şube açmayı hedefliyoruz" dedi.

Chef Börek 100 şubeye ulaşacak!

Chef Börek yıl sonu için hedeflediği 30 şube sayısına ikinci çeyrekte ulaştı ve sene sonu hedefini 40 şube olarak belirledi.

Big mamma's bu yıl 15 adet franchise şube açacak!

Yerli pizza markası big mamma's, bu yıl 15 adet franchise şube açacak. Franchise bedeli beş yıl üzerinden hesaplanıyor ve 35 bin dolar alınıyor. Şubeler için aylık en az 300 bin TL ciro hedefleniyor. Franchise kâr marjı ise yüzde 30 olarak öngörülüyor.

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti?

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Londra Big Ben saat kulesi 29 milyon sterlin yatırımla yenilenecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından tarihi Big Ben saat kulesinde 29 milyon sterlinlik bakım ve tamirat çalışmaları yapılacak. 157 yıldır Londralılara hizmet veren binanın onarımı 3 yıl sürecek.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

big chef\'s Haberi

big chef\'s
İtalyan restoranı Obika Mozzarella Bar'ın Türkiye haklarının yüzde 90'nını satın alan ortaklardan Gamze Cizreli, 2 yıl içinde İstanbul, Ankara ve Bodrum başta olmak üzere 5 şube açmayı hedeflediklerini belirtti. Cizreli, 2013 yılında Ankara ve İstanbul'da birer şube daha, 2014 yılında ise Bodrum ve İstanbul'da 3'üncü şubeyi açmayı planladıklarının altını...