29 / 04 / 2024

Bigg Mimarlık Gürkan Bakırküre

Bigg Mimarlık Gürkan Bakırküre

Yabancı yatırımcının artan ilgisi ofis sektörünü hareketlendirdi. 5 yılda 3 milyon metrekare ofis yapılacağını söyleyen Bigg Mimarlık Genel Müdürü S. Gürkan Bakırküre, "İstanbul yönetim üssü oluyor" dedi...

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Akçam Mimarlık Gıda Anonim Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Çapoğlu tarafından kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florit Yapı Mimarlık Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Akkuş ve Onur Çaça tarafından kuruldu. 

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Ersen Gürsel'e 2019 Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir’deki Konak Meydanı düzenlemelerinde mimarlık yapan Ersen Gürsel, 2019 yılı Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’nün sahibi oldu.

Lefke Mimarlık İnşaat Gıda Temizlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefke Mimarlık İnşaat Gıda Temizlik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bulut Gönenç tarafından kuruldu. 

Tima Mimarlık İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tima Mimarlık İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tima tarafından kuruldu. 

Bigg Mimarlık Gürkan Bakırküre Haberi

Bigg Mimarlık Gürkan Bakırküre

Türkiye'de artan yabancı yatırımcı ilgisi ofis pazarını hareketlendirdi. Halihazırda yaklaşık 4 milyon metrekare A Sınıfı ofis bulunan İstanbul'da, 5 yıl içinde 3 milyon metrekare ofis yapılacak. Bunun yaklaşık yüzde 40'ı ise yabancı yatırımcılara satılacak. Mimari ofis dizaynı alanında hizmet veren Bigg Mimarlık Genel Müdürü S. Gürkan Bakırküre, "İstanbul yabancı yatırımcı için hap konumunda. Batıyla doğu arasına açılmak isteyen yatırımcı İstanbul'da ofis tutuyor. 3'üncü Havalimanı'yla birlikte cazibesi daha da arttı. Bu gidişle 5 yıl içinde İstanbul bölgenin yönetim üssü olur" dedi. Yatırım hareketinin mimari ofis dizaynı sektörünü hızlandırdığını vurgulayan Bakırküre, 5 yılda resmi süreçleri tamamlanmış 3 milyon metrekare ofis binasının inşa edileceğini ve bunun yüzde 40'ının yabancı yatırımcıya satılacağını söyledi. Sektörün ekonomiye paralel hızla büyüdüğünü belirten Bakırküre, şunları anlattı: "Yabancı...