16 / 05 / 2024

Bilal Aydoğan kimdir

Bilal Aydoğan kimdir

Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan 2016 yılını değerlendirdi. İşte Aydoğan'ın o değerlendirmesi...

İnşaat sektörünün büyümesi sürecek!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan, inşaat sektörünün 12 yılda yaptığı atağın, teşviklerle hızlanacağını söyledi. Aydoğan, “İstikrar devam ederse yatırımlar hızlanır” dedi.

Başakşehir Bulvar Rezidans satışa çıktığı gün satıldı!

Markalı konut liginde ilk projesi Bulvar İstanbul ile kendine yer edinen Özülke İnşaat, projenin yüzde 90'ını sattı. Yeni etap olan Bulvar Rezidans'm neredeyse tamamı satıldı.

Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul'dan yabancılar 10'ar, 15'er daire alıyor!

Aydoğan Bulvar İstanbul projesine yabancı ilgisinin de yüksek olduğuna işaret ederek, "Yabancıya satış oranımız yüzde 7-8 oranında. Yabancılar 10'ar, 15'er daire alıyor." şeklinde açıklamada bulundu.

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Mehmet Aydoğdu kimdir?

Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Aydoğdu'nun biyografisi...

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Bilal Aydoğan kimdir Haberi

Bilal Aydoğan kimdir


Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan 2016 yılını değerlendirdi. İşte Aydoğan'ın o değerlendirmesi...


Ekonomimizin büyümesini tetikleyen lokomotif sektörlerin en başında inşaat ve konut sektörü yer alıyor. Nitekim ülkemizde 2016 yılı içerisinde yaşadığımız hain darbe girişimine rağmen, inşaat sektöründe başlatılan kampanyaların da desteğiyle ekonomimiz oldukça kuvvetli kalmayı başardı. 


2016 yılı içerisinde gerçekleşen darbe girişimi sonrası hayatın kısa zamanda olağan akışına dönmesi, ekonomi yönetiminde alınan önlemler ve en önemlisi milletimizin birliğiyle Türkiye piyasalarında kısa zamanda normalleşme yaşandı. Ülke olarak maruz kaldığımız bu saldırıdan dolayı büyük üzüntü duyduk ancak ülkenin birlik ve beraberliğinden hiçbir endişemiz olmadı. Biz Türk ekonomisinden hiçbir zaman tereddüt etmedik.

Ülke olarak hem yabancı, hem de yerli sermayenin yatırımlarda frene bastığı, belirsizliklerin yüksek olduğu bir dönemden geçtik.



Ülkenin rekabet gücünü ve büyüme...