09 / 05 / 2024

Bilal Erdoğan Üsküdar Gençlik Akademisi

Bilal Erdoğan Üsküdar Gençlik Akademisi

Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı.

Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TİSK Genel Kurulu toplantısında konuştu.

Tüm gözler TOKİ konutlarında! İşte Erdoğan tarafından açıklanacak dev konut projesinin ayrıntıları

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacak. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı proje ile  artan konut fiyatlarının ve kiraların da önüne geçmesi bekleniyor. 

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Flaş... Asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindiren sözler! Temmuz ayı zammı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ikinci zam tartışmalarıyla ilgili sevindiren sözler geldi. Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışlarıyla dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekkürü!

Üsküdar Burhaniye, Kirazlıtepe ve Ferah mahallelerinin sakinleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kentsel dönüşüm teşekküründe bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Bundan ne ana muhalefet ne İBB anlar!

Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camisinde cuma namazı çıkışı konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'a yönelik açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!

Üsküdar Belediye Meclisi'nin olağanüstü oturumunda Validebağ Korusu'nun tahsisi karar bağlandı. Koru Üsküdar Belediyesi'ne tahsis edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesi tanıtıldı!

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Projesinin tanıtım programı düzenlendi. Programa, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Darülaceze İdari Meclisi Üyesi Bilal Erdoğan katıldı.

Bilal Erdoğan Üsküdar Gençlik Akademisi Haberi

Bilal Erdoğan Üsküdar Gençlik Akademisi

​​​Üsküdar Belediyesi‘nin gençlere yönelik; okuyan, düşünen, üreten, tarihini ve medeniyetini tanıyan, yaşadığı çağın farkında olan ve gelecek ufkuna sahip öncü bir nesil yetiştirmek hedefi doğrultusunda geliştirdiği projesi olan ‘Üsküdar Gençlik Akademisi’, katılımın büyük olduğu coşkulu bir törenle açıldı.


Üsküdar Gençlik ve Eğitim Merkezi’nin açılışına; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğulları Bilal Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda davetli, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.


Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımı’nın marşları vatandaşları coştururken, etkinlik Gençlik Merkezi öğrencisi Orhan Kaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başladı. Yine kürsüye gelen Gençlik Merkezi öğrencisi Nagihan İnat, merkezde gördükleri eğitim hakkında bilgiler verirken, ‘Gelecekte...