12 / 05 / 2024

Bilal Hussain Ahmed Saker

Bilal Hussain Ahmed Saker

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Fatih'te, Bilal Hussain Ahmed Saker ve Abdel Jihad Hammoud ortaklığında kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Ordu Hz.Bilal Camisi’nin inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Camisi’nin inşaat çalışmalarını tamamladı. Cami 450 kişi kapasiteli olacak.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin inşaatında sona gelindi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Hz. Bilal Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

Bilal Hussain Ahmed Saker Haberi

Bilal Hussain Ahmed Saker

Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Bilal Hussain Ahmed Saker ve Abdel Jihad Hammoud ortaklığında kuruldu.


Semavat Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, fabrikalar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri,  hava meydanları, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyleri, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları ve turistik konaklama işlerinin inşasını yapmak, almak ve satmak taahhütlerde bulunmak.  -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane,...