06 / 05 / 2024

bilecik belediyesi kiralık işyeri

bilecik belediyesi kiralık işyeri

Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerlerinin açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilerek kiraya verileceği açıklandı.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Caddebostan'da 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık sinema salonu!

Kadıköy Belediyesi, Caddebostan Kültür Merkezi'nde bulunan 8 adet sinema salonunu 48 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 3.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Mülkiyeti Bilecik Belediyesi'ne ait olan 3 gayrimenkul 3 milyon 750 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı.

Manisa'da kiralık binalarda hizmetler büyüyor!

Şehzadeler Belediyesi kiralık binalarda büyük hizmetler vermeye devam ediyor.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Bilecik Belediyesi altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor!

Bilecik Belediyesi, kış ayı içresinde altyapı bir sorunla karşılaşmamak için kentin çeşitli noktalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarla aşırı yağışlar sonucu sokaklarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi planlanıyor.

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Bilecik Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete girdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamalarda bulundu.

Bilecik Belediyesi'nin atık su tesisi hizmete giriyor!

Bilecik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 99'luk kesiminin tamamlandığı ve kısa bir süre sonra faaliyete geçeceği bildirildi.

Bilecik Belediyesi'nden 9 işyeri satışa çıktı!

Bilecik Belediyesi, Merkez'e bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı ticaret alanında 9 adet işyerini ihaleyle satışa sundu. Gayrimenkullerin ihalesi 25 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

bilecik belediyesi kiralık işyeri Haberi

bilecik belediyesi kiralık işyeri

Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerlerinin açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilerek kiraya verileceği açıklandı.  Konu hakkında Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamada, ihalenin 25 Ağustos 2017 Cuma günü saat 15:30’da Bilecik Belediyesi Encümeni Toplantı Salonunda yapılacağı belirtildi. Açıklamada, "İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250 TL karşılığında Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edebilirler. İhaleye katılacakların ihale saatinden önce geçici/ek teminat bedellerini T.C. Vakıflar Bankası Merkez / Bilecik Şubesi TR28 0001 5001 5800 7293 6061 72 nolu Bilecik Belediyesi geçici teminat hesabına nakit olarak yatırdıklarına dair banka dekontu veya ihale tarihi itibariyle en az 90 gün süreli Banka Teminat Mektubu getirmeleri gerekmektedir. İstekli gerçek kişi ise; Türkiye’de tebligat için adres gösteren...