03 / 05 / 2024

Bilecik Belediyesi meclis toplantısı

Bilecik Belediyesi meclis toplantısı

Bilecik Belediyesi Meclisi, yılın son toplantısını Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirdi. 

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Akhisar Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Manisa Akhisar Belediyesi, meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda belediyeye ait kiracılardan 15 Nisan 31 Mayıs tarihleri arası kira bedellerini almayacak.

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, Bilecik ili, Merkez ilçesi, Osmangazi, Hürriyet ve İstiklal mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 17 milyon 484 bin 500 TL'ye satıyor...

Bilecik Belediyesi'nden 17.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Bilecik Belediye Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 4 arsa, 1 bina ve 1 ticaret merkezini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 17 milyon 545 bin TL olarak belirlendi.

Konak Belediyesi meclis binası için onay geldi!

Koruma Kurulu, Konak Belediyesi'nin  Alsancak Liman arkası bölgesinde yer alan tarihi binanın restorasyon projesine onay verdi. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi Temmuz 2019 toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Bilecik imarı için protokol imzalandı!

Bilecek Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi ve çevre illerdeki mimar ve mühendisliklerin yetkilileri, teknik oda temsilcilikleriyle bir araya geldi. Nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokol imzalandı.

Bilecik Hürriyet Mahallesi ASM'nin temeli atıldı!

Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçiilecek Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Bilecik Belediyesi meclis toplantısı Haberi

Bilecik Belediyesi meclis toplantısı

Meclisin ilk gündem maddesi olan geçen ay Bilecik Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2019 yılına ait performans programı konusu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre gündemin ikinci maddesi olan, yine geçen ay Bilecik Belediyesi Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilen 2019 mali bütçesi konusu gündeme konu oldu. Bilecik Belediyesi’nin 2019 yılı taslak bütçesi 92 milyon TL olarak kabul edilirken, kabul edilen rakam oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde ise tarifeler, ücret ve kira bedelleri konuları görüşüldü. Gündem konusuyla alakalı Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, kira, tarife ve ücret bedellerinde herhangi bir şekilde fiyat artışı yapılmamasını ve Bilecik Belediyesi olarak suda yüzde 10 indirin yapılmasını meclis üyelerinin oylarına sundu. Sunulan talep, oy birliği...