14 / 05 / 2024

Bilecik defterdarlığı lojman ihalesi

Bilecik defterdarlığı lojman ihalesi

Bilecik Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gazipaşa Mahallesi'ndeki üç katlı 6 daireli kargir jandarma lojmanını ihale ile satıyor. İhale 6 Mart'ta gerçekleşecek..

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Niğde Defterdarlığı'nın lojmanı yıkım sırasında zarar gördü!

Niğde Defterdarlığı'na ait ait lojmanın balkonları, yanındaki binanın yıkımında sırasında zarar gördü.

Bilecik Merkez'de 4,6 milyon TL'ye satılık lojman binası!

Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan Lojman Binası ve Bahçesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Söz konusu taşınmazın tahmini satış bedeli 4 milyon 64 bin TL olarak belirlendi. 

Bilecik Defterdarlığı'ndan 4 milyon TL'ye satılık 6 lojman!

Bilecik Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gazipaşa Mahallesi'ndeki üç katlı 6 daireli kargir jandarma lojmanını ihale ile satıyor. İhale 6 Mart'ta gerçekleşecek..

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

Şırnak İdil'de arsa karşılığı lojman ve yatakhane yaptırılacak!

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Van Defterdarlığı Hizmet Binası inşaat ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası'nın inşaat ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Şırnak Defterdarlığı bina karşılığı 20 konutlu lojman yaptıracak!

Şırnak Defterdarlığı bina karşılığı 20 konutlu yeni bir adliye lojman yaptırmak üzere harekete geçti

Mardin Defterdarlığı'ndan kat karşılığı lojman!

Mardin Defterdarlığı,  Mazıdağı Poyraz Mahallesinde imar planında konut alanı olarak belirlenen ve mülkiyeti Hazineye ait 1.224 metrekarelik lojmanı, kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihaleye çıkarıyor

İstanbul Defterdarlığından Seyrantepede kiralık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Kağıthane Seyrantepe Mahallesi’ndeki 158 metrekarelik arsayı 425 bin TL tahmini bedelle ihaleye çıkardı. Arsa imar planlarında konut alanı olarak görünüyor

Bilecik defterdarlığı lojman ihalesi Haberi

Bilecik defterdarlığı lojman ihalesi

Bilecik Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan üç katlı 6 daireli kargir jandarma lojmanı ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 4 milyon 64 bin TL olarak belirlenen lojmanlar için ihale 6 Mart 2018 tarihinde yapılacak.


TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR

Bilecik Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz malın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile belirtilen gün ve saatte, Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünde toplanacak komisyon huzurunda satış ihalesi yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Geçici teminat bedelinin Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğüne yatırıldığına dair makbuzun, (2886 sayılı Kanun'un 26. maddesinde belirtilen değerlerden herhangi biri olabilir. Banka teminat mektubu verilmesi halinde teminat mektubunun geçici, süresiz, limit içi olması ve teyit yazısının...