15 / 05 / 2024

Bilecik Göpazarı acele kamulaştırma

Bilecik Göpazarı acele kamulaştırma

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde tesis edilecek 154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doların yıl sonunda göreceği rakam! 19 değil 21 değil o rakamı görecek! Acele edin, hemen siz de bakın!

Dolar ve altında hareketlilik devam ederken; yatırım yapan vatandaşlar yıl sonunda doların değerinin ne olacağını merak ediyor. İşte doların yıl sonunda göreceği rakam...

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Vestellendiren günler indirimi için son gün! Vestel ankastre set 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestellendiren günler fırsat kampanyası için son gün. Ankastre setlerinde büyük indirim var. İhtiyacı olanlar stoklar tükenmeden hemen Vestel mağazalarına. Birçok üründe geçerli indirimden yararlanmak için bugün son gün acele edin! İşte, Vestel 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bilecik'te acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada kamulaştırma yapımı amacıyla söz konusu güzergaha isabet eden taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Bilecik Gölpazarı Gıda İhtisas OSB'nin tarım arazilerine etkisi!

Bilecik ilinde yapılması planlanan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin tarım arazilerine etkisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tüzün, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020!

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Gölpazarı kura sonucu 20.07.2020 ve TOKİ Gölpazarı kura sonucu listesi...

TOKİ Bilecik Gölpazarı kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Gölpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Bilecik Göpazarı'nda acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde tesis edilecek 154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bilecik Gölpazarı'nda acele kamulaştırma!

Bilecik Gölpazarı'ndaki bazı gayrimenkuller için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Rize'de acele kamulaştırma tepkisi!

Rize Pazar'da inşa edilecek Rize- Artvin Havalimanı'nın çalışmaları sürüyor. Havalimanı kapsamında taş ocakları için alınan, 'Acele Kamulaştırma' kararı tepki gördü. Vatandaşlar havalimanına karşı olmadıklarını, taş ocağı istemediklerini belirtti.

Bilecik Göpazarı acele kamulaştırma Haberi

Bilecik Göpazarı acele kamulaştırma

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde yapılması plananan154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Karar Sayısı: 1246
Türkiye Elektirk İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle adı geçen Genel Müdürlük tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunun 27'nci maddesi gereğince karar...