18 / 05 / 2024

bilecik saraycık köyü

bilecik saraycık köyü

Bozüyük ilçesinde çıkan orman yangınında ilk belirlemelere göre 7 hektarlık alan zarar gördü

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 20 bin konut projesi!

Sincan’ı kültür ve sanat şehri haline getireceklerini söyleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ''Türkiye'de TOKİ'nin yaptığı en büyük proje Saraycık Projesi oldu.  20 bin konut yapılması planlanıyor. 6 bin konutunu TOKİ eliyle yapıyoruz'' dedi.

Bilecik'in sular altındaki sessiz köyü!

Pazaryeri'nde 2006'da baraj kurulunca camisi ve 48 evi sular altında kalan Günyurdu köyünde, bu durumdan etkilenmeyen kısımda halen 15 hanede yaşam devam ediyor...

TOKİ Sincan Saraycık'ta kuralar çekildi!

TOKİ ve Sincan Belediyesi tarafından yürütülen “Sincan Saraycık GÖB Kentsel Dönüşüm projesi” kapsamında inşa edilen bağımsız bölümlerin tespiti için kuralar çekildi. Hak sahipleri, çekilen kura sonucu belirlendi.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Bilecik Lojistik Köy Projesi 2019'a kadar tamamlanmış olacak!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımına başlanılan ve ilk etap çalışmaları sona eren Lojistik Köy projesinin 2019'a kadar tamamlanmış olacağı açıklandı.

TOKİ Ankara Saraycık'ı yeniden inşa ediyor!

TOKİ tarafından Ankara'nın Sincan Saraycık Mahallesi'nde büyük kentsel dönüşüm projesi yapıyor. TOKİ adeta bölgeyi yeniden inşa ediyor.

TOKİ'den Sincan Saraycık'a 891 konutluk yeni proje!

Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlara yönelik konut üreten TOKİ, Sincan Saraycık 2. Bölge 2. Etap projesi kapsamında 891 yeni konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 15 Mayıs'ta yapılacak.

Saraycık'ta kentsel yenileme başladı!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 'Saraycık Mahallesi yakın gelecekte yüksek standartlı modern bir şehre dönüşecek' dedi.

Sincan Saraycık kentsel dönüşüm projesinde yıkım başladı!

Sincan Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte yürüttüğü, “Saraycık Kentsel Yenileme Projesi”nde yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Bozüyük Lojistik Köy projesinde son durum!

Bozüyük Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, mahkeme aşaması tamamlanan Bozüyük Lojistik Köy projesinin önümüzdeki aylarda hayata geçirileceğini belirtti.

Sincan Saraycık'ta dönüşüm devam ediyor!

Ankara Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Saraycık Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinin durdurulduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bölgedeki ilk çalışmalar 2011 yılında başlamıştı.

Ordu Saraycık'a modern spor tesisi inşa edildi!

Amatör spor branşlarına yaptığı yatırımlarla birçok sportif faaliyeti destekleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Saraycık Mahallesi’ne modern bir spor tesisi kazandırdı.

Bilecik'teki tarihi evler yıkılmak üzere!

Bilecik’in Küplü köyünün simgesi olarak Osmanlı döneminin mimarisini taşıyan ve zamanının en ihtişamlı, lüks yapıları olarak dikkat çeken tarihi evler yıkılmaya yüz tutmuş durumda.

bilecik saraycık köyü Haberi

bilecik saraycık köyü


     İlçeye bağlı Saraycık köyünde Türbin Mesire Alanı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyüp ormanlık alana sıçrayan yangına, Bilecik ve çevre illerden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. 

     Bu arada söz konusu alanın dik ve engebeli, çevresindeki tarlaların tel örgüyle çevrili olmasından dolayı ekiplerin yangına müdahale etmekte zorlandığı bildirildi. 

     Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, olay yerinde incelemede bulundu. Sertler, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk belirlemelere göre 7 hektar ormanlık alanın hasar gördüğünü kaydetti. 

     Çevredeki yazlık evleri de tehdit eden yangını söndürme çalışmaları devam...