08 / 05 / 2024

bilecik söğüt kentsel dönüşüm

bilecik söğüt kentsel dönüşüm

Korkmaz Kesik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Söğüt'te kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme yapıldığı belirtildi. Toplantıya kamu kurum ve kuruluşları, banka çalışanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

Aura Design imzalı Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamam!

Ankara kentsel tasarım projesinin merkezinde bulunan Söğütözü İş Merkezi’nin inşaatı tamamlandı. Söğütözü İş Merkezi’nin tasarımı ise Aura Design Studio’ya ait…

Sözde 'kentsel dönüşüm mahkemesi'ne operasyon!

İStanbul'da faaliyet gösteren bir suç örgütü, özellikle kentsel dönüşüm projelerinde yaşanan anlaşmazlıklarda arabuluculuk yapıyordu. Şikayetler üzerine düzenlenen operasyonda, sözde kentsel dönüşüm mahkemesi çetesindeki 50 kişiden 30'u gözaltına alındı...

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bilecik Söğüt 117 konut ihalesi 26 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt'te hayata geçireceği 117 konutun ihalesi 26 Şubat'ta yapılacak.

Ankara Söğütözü kentsel dönüşüm alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Söğütözü Mahallesi 16136/7 ve 16373/1 sayılı parsellere ilişkin kentsel dönüşüm ve gelişim alanı imar planı askıya çıkarıldı...

Bilecik Söğüt’teki eski sağlık ocağı ve lojman binaları yıkılıyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde uzun zamandır boş olan eski Sağlık Ocağı ve lojmanı binaları yıkıldı. Yıkım hakkında bilgi veren Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, eski Sağlık Ocağı ve sağlık çalışanlarının kullandığı lojmanın uzun süredir kullanılmadığı söyledi.

Sıtğı Kayalı İnşaat'la Adana'daki herkes ev sahibi olabilir!

İnşaat sektörüne hızlı ve emin adımlarla giriş yapan Sıtğı Kayalı İnşaat 6 yıl içerinde birbirinden özel 3 projesini hazırlayarak satışını sağladı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri!

Emekli kategorisinde satışa çıkarılan TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuru ücreti 500 TL olarak belirtiliyor. İşte Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuru tarihleri...

bilecik söğüt kentsel dönüşüm Haberi

bilecik söğüt kentsel dönüşüm

Yapılan açıklamada, şu detaylar paylaşıldı: "İl Müdürlüğümüz tarafından Söğüt ilçesinde 700. Yıl Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nde halkımızı bilinçlendirmek adına Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenlenmiştir. 


Düzenlenen toplantıya Söğüt Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, banka çalışanları, muhtarlar ve vatandaşlarımız katılmıştır. 


Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdür Vekili Elif Çelik tarafından, 6306 Sayılı Kanun kapsamında 'Riskli Alan, Riskli Yapı Tespiti ve Finansal Destekler' hakkında sunum yapılarak, kira yardımları ve yapılan değişiklikler hakkında bilgi verilmiştir. 

Vatandaşlardan gelen sorular cevaplandırılarak toplantı sona ermiştir."


Bilecik'te Yarın...