09 / 05 / 2024

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Bilecik'in Bahçelievler mahallesinde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve 4 katlı olacak Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı çalışmaları devam ediyor. Binanın inşaatının 2015 yılı içersinde tamamlanması planlanıyor.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Bilecik’in Bahçelievler mahallesinde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan ve 4 katlı olacak Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı çalışmaları devam ediyor. Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatının 2015 yılı içersinde tamamlanması planlanıyor.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde inşaat çalışmaları başlayan İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaat ruhsatı imzalandı.

İskilip Toplum Sağlığı Merkezi binasının inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskilip Belediyesi, toplum sağlığı merkezi binasının inşaatına başladı.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaatı sürüyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapım çalışmaları devam eden Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Kocaeli Gölcük'te 2 sağlık merkezi açıldı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gölcük Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışını yaptı.

Bilecik'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Merkezi için imzalar atıldı

Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

Gaziantep Nizip'te inşa edilen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi. Nizip Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hayırsever Maruf Maruoğlu tarafından yaptırıldı.

Bilecik Bahçelievler ve Beşiktaş'a sağlık ocağı!

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat ihalesi yapıldı!

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Manavgat Toplum Sağlığı Merkezi inşaat ihalesinin yapıldığını açıkladı.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı Haberi

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi inşaatı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Osmaneli Toplum Sağlığı Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Şahin, incelemeleri sonrası konu ile ilgili açıklama yaptı. Şahin,  “Osmaneli Belediyesi olarak kamu yatırımlarına arsa sağlamak, imarda kolaylıklar yapmak suretiyle büyük destek sağlıyoruz. Osmaneli de bu dönemde Cumhuriyet tarihinin tüm dönemleri kadar yatırım aldı. Bunda Osmaneli Belediyesi olarak büyük katkı sağladık, parti ayırımı yapmaksızın tüm belediye meclis üyelerimiz yatırım kararlarında arsa tahsislerimize, imar değişikliklerine onay verdi. Önceki Dönem Milletvekillerimiz Dr Fahrettin Poyraz, Şu anki Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İlçe Başkanımız Mefaret Göbekçi, İl Genel Meclisi Üyemiz Hakan...