05 / 05 / 2024

Bilecik yatırımlarla gelişiyor

Bilecik yatırımlarla gelişiyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile kenti güzelleşmeye devam ediyor.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Mrayya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Mrayya Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Mert İnan tarafından kuruldu.

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Crion Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crion Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suha Yılmaz tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. geçici vergi beyannamesi! 

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme tarafından 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, 2019 Yılı 4. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi ekinde sunuldu...

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Bilecik yatırımlarla gelişiyor Haberi

Bilecik yatırımlarla gelişiyor

Yapılan açıklamaya göre; Bilecik’i her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kenttin dört bir köşesinde faaliyet gösteriyor. Kentteki tüm noktalarındaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, bütün cadde ve sokaklardaki kötü görüntüye neden olacak noktalarda da çalışmalar gerçekleştiriyor.


TOKİ’DE KURTULUŞ CAMİ SOSYAL DONATI ALANI

Her yönüyle modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok bölgesinde çalışma gerçekleştiren ekipler Osmangazi Mahallesi’ndeki (TOKİ) Kurtuluş Cami yanına, misafir odaları, dinlenme noktaları ve lavabo noktalarıyla hazırlanmış Sosyal Donatı alanını mahalleye kazandırıyor.


BİLECİK BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİ AİLE ÇAY BAHÇESİ KIŞ MEVSİMİNE HAZIRLANIYOR


Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde hizmet alması amacıyla işletilmesi devralınan Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisleri Aile Çay Bahçesi, gerçekleştirilen çalışmalar ile kış...