08 / 05 / 2024

bilecik yeni sgk binası

bilecik yeni sgk binası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bilecik ve Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'nün Hizmet Binası açılışına katılmak üzere geldiği Bilecik'te, Bilecik Valiliği'ni ve Bilecik Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti...

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

SGK açıkladı! Erken emekli olacak meslekler hangileri? Listeye 44 meslek daha eklendi!

Erken emeklilikten yararlanmak isteyen çalışanların belirli bir sigortalılık süresini tamamlamış olmaları ve minimum prim gün sayısına ulaşmış olmaları lazımdır. Öte yandan, her meslek grubu için belirlenen özel şartlar ve çalışma süreleri de yer almaktadır. SGK, yeni listeyi açıkladı.

4A SGK ve 4B Bağ-Kur'lulara son dakika haberi: Maaş takvimi değişti! Artık bu tarihlerde maaş alacaksınız

Emekli vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen ödeme takvimi doğrultusunda maaşlarını almaya hak kazanacaklar. SGK emeklilerin yeni maaş takvimini açıkladı. SGK ve Bağkur'lular dikkat, artık bu tarihlerde maaş alacaksınız...

SGK'dan son dakika duyurusu! Erken emeklilik hakkı olan meslekler güncellendi!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) tarafından erken emeklilik hakkına sahip olan meslek gruplarına dair son dakika duyuru geldi. SGK, erken emeklilik meslek gruplarına dair yeni listeyi paylaştı. İşte erken emekli olma fırsatı yakalayacak yeni meslek grupları...

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

EYT'lilere 34 bin 200 TL'ye kadar yeni ödeme müjdesi! SGK'ya başvuran anında alıyor! İşte şartlar...

Şu ana kadar maaşı bağlanmayan EYT’liler SGK'ya başvurduklarında avans alabiliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

1999-2008 arası SGK girişi olanlara müjde! Kısmi emeklilikte yeni düzenlemeyle maaşlar arttı!

Kısmi emeklilikte yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, aylık maaşlar 7,500 TL seviyesine çıkarıldı. Bu gelişme, emeklilik öncesinde gelir sağlama amacı güden vatandaşlara önemli destek sağlamış oldu. 

SGK, SSK, Bağ-Kur'lu için yeni maaş tablosu oluştu! Emekli maaşları sil baştan değişti! 7,500 TL yerine 9,984 TL...

Emekli maaşları ile ilgili yeni oranlar milyonlarca vatandaş tarafından merak edilirken, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranları maaş zammında belirleyici olacak. Peki emekli maaşları ne kadar olacak? Emekliye ek zam verilecek mi?

2023 erken emeklilikte yeni gelişme! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

TBMM’nin gündemine gelmesi beklenen yeni emeklilik reformunda ayrıntılar belli oldu. SGK ile Bağ-Kur prim eşitlemesi neticesinde 1 milyondan fazla esnaf beş sene erken emeklilik hakkı kazanacak. 2008 yılından önce sigortalı olanlar için son 3,5 seneye bakılarak gerçekleştirilen hesaplama sona erecek

bilecik yeni sgk binası Haberi

bilecik yeni sgk binası


Çelik, Bilecik ve Bozüyük İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'nün Hizmet Binası açılışına katılmak üzere geldiği Bilecik'te, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar'ı makamında ziyaret etti. Valilik girişinde, tören mangasını selamlayan Çelik, Valilik ziyaret defterini imzaladı. 


Çelik, beraberindeki TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, AK Parti Bilecik Başkanı Ramazan Kurtulmuş ile Vali Akpınar'dan Bilecik hakkında brifing aldı. Akpınar, ziyaret anısına Çelik'e üzerinde Şeyh Edebali'nin sözlerinin bulunduğu tabak hediye etti. 


Çelik daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Yağcı'yı makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yağcı, Çelik'e üzerinde Osmanlı Arması'nın bulunduğu tablo ile kahve fincan takımı hediye etti.


Ziyaretlerin ardından Çelik, karayolu ile Bursa'nın İznik ilçesine...