06 / 05 / 2024

bilfen İsmail Zühtü Paşa Konağı

bilfen İsmail Zühtü Paşa Konağı

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Osmanlı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Zühtü Topbaş Kimdir?

Ömer Zühtü Topbaş kimdir Ömer Zühtü Topbaş’ın mesleği nedir? Ömer Zühtü Topbaş eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

bilfen İsmail Zühtü Paşa Konağı Haberi

bilfen İsmail Zühtü Paşa Konağı

Bilfen Eğitim kurumlarının geçmişi 1972 yılına dayanıyor. Firmanın kurucusu Osman Öztürk 1972'de Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ni devralarak eğitim sektörüne adım atmış.

Para'da yer alan habere göre, 1988'den bu yana Bilfen markasıyla faaliyet gösteriyor. Bu markayla ilk ilkokul 1988-89 öğretim yılında açılmış. Bir yıl sonra ise Bilfen ilkokulu ve Anaokulu eğitime başlamış. Bilfen Okulları bugün İstanbul, Ankara, Kayseri, Gaziantep, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa'da bulunan 33 anaokulu, 20 ilkokulu, 19 ortaokulu ve 18 lisesiyle eğitim veriyor.

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü uzunca bir süredir Küçük çamlıca Mahallesi'nde bulunuyordu. Firma, kısa bir süre önce Koşuyolu'na taşınmış. Yeni adresi de herkesin bildiği bir mekanmış. Bilfen yönetimi artık İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecekmiş. Üsküdar Altunizade Mahallesi'ndeki bu konak daha önce İsviçre...