06 / 05 / 2024

Bilfen İzmir kampüsü

Bilfen İzmir kampüsü

2013 - 2014 sezonuna İstanbul Sancaktepe ve Ankara Çayyolu 'nda hayata geçirdiği iki yeni okulla giren Bilfen, Ege'nin İncisi İzmir'i de Bilfen Okulları'yla tanıştırmaya hazırlanıyor...

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün açılışı bir yıl erkene alındı!

İzmir'de yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak, Cumhuriyet tarihi boyunca kentte yapılan en büyük sağlık yatırımı olan ve 4 senede tamamlanması planlanan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsünde açılış tarihi bir sene önceye çekildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da tamamlanacak!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak. 6 ayrı hastanenin yer alacağı projenin gelecek yıl tamamlanması öngörülüyor.

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı!

İzmir Allianz Kampüs'te inşaat çalışmaları başladı. Kampüsün 2018'in ilk yarısında tamamlanması planlanıyor.

Allianz Kampüs 2018'in ilk yarısında tamamlanacak!

Allianz Türkiye, operasyon birimini İzmir Gaziemir’e taşıyarak 1.100 kişiye iş imkanı sağlayacak. Allianz Kampüs'ün 2018'in ilk yarısında inşasının tamamlanarak faaliyete geçmesini hedefleniyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Allianz, İzmir’e 17 dönümlük kampüs kuruyor!

Yaklaşık bir asırdır Türkiye’de hizmet veren Allianz, ülkenin geleceğine yatırım yaparak bölgesel büyüme kararı aldı. Sigorta sektörünün lideri, Allianz Tower’ın ardından Allianz Kampüs ile İzmir’e operasyon merkezi kuruyor.

Bilfen İzmir kampüsü Haberi

Bilfen İzmir kampüsü


Adını, "bilim" ve "fen"den alan Bilfen yeni kampüsünü İzmir Ege Üniversitesi Bornova Yerleşkesi'nde hizmete açıyor.


2013 - 2014 sezonuna İstanbul Sancaktepe ve Ankara Çayyolu 'nda hayata geçirdiği iki yeni okulla giren Bilfen Bornova Kampüsü'nü 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçirecek.


Anaokul, ilkokul, ortaokulun 2015-2016, Anadolu ve Fen Lisesi'nin ise 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılacağı ve Bilfen Bornova kapsamında sanatsal ve sportif çalışmalar da yapılacak. 



Bilfen'in 2015-2016 eğitim öğretim yılında açacağı diğer kampüsler:


• 2015-2016 Öğretim Yılı Bilfen Gebze İlkokulu


• 2015-2016 Öğretim Yılı Antalya Bilfen İlkokulu/Ortaokulu

• 2015-2016 Öğretim Yılı Antalya Bilfen Anadolu Lisesi

• 2015-2016 Öğretim Yılı Antalya Bilfen Fen Lisesi


• 2015-2016 Öğretim Yılı Bursa Bademli Bilfen Anaokulu

• 2015-2016 Öğretim Yılı Bursa Bilfen Bademli İlkokulu/Ortaokulu

• 2015-2016 Öğretim Yılı Bursa Bilfen Anadolu Lisesi

• 2015-2016 Öğretim Yılı...