02 / 05 / 2024

Bilfen Okulları oran kampüsü

Bilfen Okulları oran kampüsü

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Özel okullar zammı az buldu, devletten teşvik istedi! Vatandaş ne dedi?

Özel okullarda eğitim ücretlerine yapılan zamlar velileri kara kara düşündürüyor. Okullar ise zamdan memnun değil. Zam oranını yetersiz bulan okulların devletten teşvik isteğini belirten Gazeteci Zeynep Aktaş X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne düşünüyorsunuz bu konuda” diye sordu.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Zam oranı Ocak'ta açıklanacak ancak özel okulların yüzde 150'yi bulan zam talepleri velileri isyan ettirdi!

Özel okullarda Ocak ayında belirlenecek yeni dönem zam oranı öncesinde bir çok okulda velilere erken kayıt adı altında yüksek zam oranlarının dayatılması tartışma konusu oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği ise bir çok okulun kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyon TL'lik yatırım planlıyor!

Lokomotif markası Bilfen Okulları olan Bilfen Şirketler Topluluğu 100 milyona TL'lik yeni yatırım yapmayı planlıyor...

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

Bilfen, Türkiye’de toplam 142 okul açtı!

Bilfen geçen yıl doluluk oranı yüzünden binlerce öğrenciyi geri çevirmek zorunda kaldı. Fatih Öztürk geçen yılı 1,6 milyar lira ciroyla kapatan Bilfen’i büyüme hedefi koymadan büyütüyor…

Bilnet Okulları İzmir ve Ankara'da kampüs açacak!

Bilfen Şirketler Grubu’nun yeni okul markası Bilnet Okulları, ikisi İzmir’e biri Ankara’ya olmak üzere 3 yeni kampüs açmaya hazırlanıyor. 

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Bilfen İzmir'de ilk kampüsünü açıyor!

2013 - 2014 sezonuna İstanbul Sancaktepe ve Ankara Çayyolu 'nda hayata geçirdiği iki yeni okulla giren Bilfen, Ege'nin İncisi İzmir'i de Bilfen Okulları'yla tanıştırmaya hazırlanıyor...

Bilfen Okulları oran kampüsü Haberi

Bilfen Okulları oran kampüsü

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, bugün İstanbul, Ankara, Kayseri, Gaziantep, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa'daki okullarında toplam 33 anaokulu, 20 ilkokul, 19 ortaokul ve 18 lisesiyle faaliyetlerine devam ediyor. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; okullarında 21 bine yakın öğrenciye hizmete veren Bilfen Okulları'nda 3 bin 500'den fazla çalışan bulunuyor. 

25'inci yıllarında İstanbul dışında da okul açan Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, "Bizi sektördeki diğer okullardan ayıran en büyük fark tüm okullarımızın kendimize ait olması. Bilfen olarak franchise vermiyoruz. Okul binalarımızın da yaklaşık yüzde 80'i kendi mülkümüz” diye konuştu. 

Bilfen Şirketler Topluluğu eğitim dışında eğitim yayıncılığı, matbaa ve ambalaj, toplu yemek üretimi, servis hizmetleri, inşaat gibi farklı alanlarda hizmet veremeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl...