04 / 05 / 2024

Bilgehan Bilgin ile kadir kurtuluş

Bilgehan Bilgin ile kadir kurtuluş

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş, Bilgehan Bilgin ile evleniyor. Düğün 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Db Bilgin Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Örfi Bilgin tarafından kuruldu.

100 bin taşerona kadroda flaş gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı! 

Kamuda kadro, iş ve kıdem konusunda sorunların yaşandığı taşeron işçiliği dönemi resmen sona eriyor. İşte Bakan Bilgin'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Bakan Bilgin'den kamu işçilerinin zammına ilişkin son dakika açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçilerinin ücret artışı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

700 bin işçiye zam konusu araç saçına döndü! Yine bir sonuç çıkmadı!

Türk-İş Genel Başkan Ergün Atalay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri doğrultusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile 4,5 saatlik toplantı yaptı.

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.

Bakan Bilgin resmen duyurdu: Birinci derece çalışanlar 3600 ek göstergeden yararlanacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu çalışanlarına 3600 ek göstergenin verilmesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bilgin, 3600 ek göstergeyi tüm birinci derece çalışanlar için düzenleyen kanun teklifinin hazır olduğunu söyledi. 

Toplu sözleşmede kritik gün geldi çattı! Arap saçına dönen zam pazarlığı bugün çözülecek mi?

Kamu işçileri için zam pazarlığı devam sürerken, 1 Mayıs’ta imzalanması beklenen toplu iş sözleşmesi zam oranı için iki rakam gündemde. Bakan Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay’ın yaptıkları açıklamalar sonucu zam pazarlığında sonu ne olacak?

Bakan Bilgin'den asgari ücret açıklaması! Bu kez tarih verdi! Asgari ücrette son dakika gelişmesi

Asgari ücret zammı ile ilgili milyonlarca çalışanı heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emekli maaşı ve asgari ücretle ilgili oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Peki, asgari ücrete zam gelecek mi? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında Temmuz sinyali! Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması geldi! Çalışanlar hemen bakın! 

Emekli maaşı ile bayram ikramiyelerine yapılan artışın ardından asgari ücret zammı da gündem oldu. Peki asgari ücrete zam var mı? Bakan Bilgin'den konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. 

Emekli bayram ikramiyeleri için kritik görüşme! 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün bugün bir görüşme yapacak. Peki 2023 yılı bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara ne zaman yatacak?

EYT bekleyenlere müjde! EYT ile kimler emekli olabilecek? Bakan Bilgin açıkladı!

Milyonlarca kişi EYT’nin kimleri kapsayacağını merak ediyor. EYT’den kimler yararlanabilecek?  Kimler EYT emeklisi olacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, o çok merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Bilgehan Bilgin ile kadir kurtuluş Haberi

Bilgehan Bilgin ile kadir kurtuluş

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un yazar ailesinden Avukat Kadir Kurtuluş 7 Ağustos'ta Bilgehan Bilgin ile evleniyor.


Çiftin kına gecesi 30 Temmuz Perşembe günü Çanakkale Atatürk Caddesi No.320'de bulunan Adanalı Hasan Kolcuoğlu'nda gerçekleştirilecek.


Düğün ise Sarıyer Bahçeköy Caddesi No:81 adresindeki Korupark İstanbul'da yapılacak.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Kadir Kurtuluş ile Bilgehan Bilgin çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...