05 / 05 / 2024

bilgili holding ceo Sinan Temo

bilgili holding ceo Sinan Temo

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

Sabancı Holding CEO'su kentsel dönüşümü hızlandıracak yöntemi açıkladı! Binalar yıkılmayacak...

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili öneri geldi. Alper, binaları yıkmadan, karbon fiber malzemeyle güçlendirmenin iyi bir alternatif olduğunu aktardı. 

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti. Bilgili Holding'e Sinan Temo Sinan Temo CEO ve Bora Ercantürk COO atandı.

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bilgili Holding'ten 3 yeni atama!

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yaşandı. Sinan Temo Bilgili Holding CEO'su oldu..

JLL Capital'den Bilgili Holding'e 545 milyon dolarlık kredi! 

Bilgili Holding'e ait BLG Capital, ew York 5. Cadde’deki 11 katlı Coca-Cola’nın binası için dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi ABD’li JLL Capital Markets ile finansman anlaşması yaptı...

Babacan Holding konutta 'tanzim satış' dönemini başlattı!

Babacan Holding CEO’su Babacan, "Yatırımcılarımızın tek yapması gereken, hızlı davranmak. Kampanya Mart ayı sonuna kadar geçerli olacak" dedi...

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı!

Cengiz Holding, Kuveyt'te 450 milyon dolarlık iş aldı. Cengiz Holding CEO'su Mafa, "Türk müteahhitlik sektörünün başarısını Kuveyt'te de gösterdiğimiz için gururluyuz" dedi. 

bilgili holding ceo Sinan Temo Haberi

bilgili holding ceo Sinan Temo

Bilgili Holding’in üst yönetiminde önemli değişimler yapıldı. Bilgili Holding’e Sinan Temo CEO, Bora Ercantürk COO (Chief Operating Officer) ve BLG Capital’e Giray Boran Managing Director olarak atandı.

Bilgili Holding CEO’su Sinan Temo

Bilgili Holding’e CEO olarak atanan Sinan Temo, lisans eğitimini Amerika’da California eyaletinin Los Angeles şehrindeki University of Southern California’da endüstri ve sistem mühendisliği üzerine tamamladıktan sonra eğitimini New York'taki Columbia Üniversitesi’nde gayrimenkul geliştirme alanında yüksek lisans yaparak sürdürdü. 

Profesyonel kariyerine, Thor Equities LLC’nin gayrimenkul geliştirme bölümünde analist olarak başlayan Temo, 2013'te BLG Capital’de yatırımlardan sorumlu yönetici olarak görev yaptı. Sonrasında Şubat 2016 itibariyle BLG’de yatırımlardan sorumlu direktör görevinde bulundu. 

BLG Capital’in gayrimenkul fonunun kuruluş ve yatırım süreçlerinde aktif olarak rol alan Sinan Temo, Ritz Carlton Residences, Galataport ve Amanruya projelerinin...