19 / 05 / 2024

Bilgili Holding grup şirketleri

Bilgili Holding grup şirketleri

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili kimdir? Serdar Bilgili hangi eğitimleri görmüştür? İşte Serdar Bilgili'nin eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

The Ritz Carlton Residences Nişantaşı nerede?

Bilgili Holding imzasıyla Nişantaşı'nda yükselen The Ritz Carlton Residences Nişantaşı'nın tüm detayları belli oldu. İşte The Ritz Carlton Residences Nişantaşı projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.

Rönesans’tan İzmirli depremzede çocuklar için Duygu Paylaşım Evi!

Rönesans Holding grup şirketi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında yaraların bir nebze olsun sarılması amacıyla Türk Psikologlar Derneği (TPD) ile bir iş birliği başlattı. 

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Bilgili Holding'in üst yönetimi değişti. Bilgili Holding'e Sinan Temo Sinan Temo CEO ve Bora Ercantürk COO atandı.

Bilgili Holding grup şirketleri Haberi

Bilgili Holding grup şirketleri

Serdar Bilgili kimdir?

Serdar Bilgili, İstanbul doğumlu. Robert Kolej'den mezun olan Serdar Bilgili yükseköğrenimini Redlands Üniversitesi, Kaliforniya, İşletme ve Fotoğrafçılık bölümlerinde tamamladı.


Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Serdar Bilgili, 1992-1998 yılları arasında Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 


2000-2004 yılları arasında da Beşiktaş Spor Kulübü'nün başkanlığını yürüten Serdar Bilgili, Amerika Birleşik Devletleri'nde iki fotoğraf sergisi açmıştır. 


2007 yılında İstanbul'da açtığı 'Engellere Rağmen...' adlı fotoğraf sergisinde yer alan eserleri, 2008 yılının Ocak ayında da aynı başlıkla yayınlanan kitapta toplanmıştır.


Bilgili Holding projeleri..

* Bodrum Bodrum

* One Ortaköy

* West Blocks


Bilgili Holding grup şirketleri..

1.) Corpera Turizm Yatırımları A.Ş.

- Palazza Corpi Projesi


2.) Bilgili Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.

- Bodrum Rezidans Projesi

- West Blocks Projesi


3.) Hayat Turizm Ticaret A.Ş.

- Hayat Hotel Otel İşletmeciliği Turizm...