23 / 07 / 2024

Bilgin Karaca mimarlık

Bilgin Karaca mimarlık

Mimar Bilgin Karaca kimdir? Mimar Bilgin Karaca, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Bilgin Karaca, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Mimar Bilgin Karaca biyografisi...

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Karaca tarafından kuruldu.

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Roe Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Nur Karaca ve Ömer Eyüp Bozan tarafından kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Göktuğ Bilgin Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Göktuğ Bilgin Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Bilgin tarafından kuruldu. 

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Mimarlık Tasarım Ve Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaca tarafından kuruldu. 

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pan Taahhüt İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlayda Karaca tarafından kuruldu. 

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tamer Karaca Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Karaca tarafından kuruldu. 

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ban Peyzaj Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Ayşe Berna Bilgin ve Nazlı Yılmaz Dönmez tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile, Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Saygın Can Bilgin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Artem Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artem Mimarlık Mühendislik İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Karaca tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.

Bilgin Karaca mimarlık Haberi

Bilgin Karaca mimarlık

Bilgin Karaca kimdir?

Bilgin Karaca, 1985 Yıldız Mimarlık Fakültesi lisans diplomasını aldı. 1985-86 Yıldız Mim. Fak. Yapı Fiziği kürsüsünde eğitim gördü. 


1986 - 1989 CTM Mim. Müh. Ltd. Şti. firmasında Bayramoğlu Palmiye Tatil Köyü inşaatında (142 adet tripleks sıra ev, 20 adet tripleks villa, 2 adet sosyal tesis, havuzlar ve spor tesisleri) şantiye mimarı, 1990 - 1992 proje (Dragos’ta villa ve Maltepe’de konutlar) ve kontrollük konusunda serbest, 1992 - 1993 CTM İnş. AŞ firmasında Akbank Erzurum Lala Paşa Şb. inşaatı (1150 m² kapalı alanlı 4 katlı ve lojmanlı) ve İş Bankası İstanbul Şişli Şb. tadilatı işlerinde şantiye şefi, 1993 - 1994 Elit Müh. Ltd. Şti. firmasında Yakacık'ta toplu konut inşaatında (On blokta toplam 300 konut ve sosyal tesis) şantiye şefi, 1994...