26 / 07 / 2024

BİLİMKENT MEŞE EVLERİ

BİLİMKENT MEŞE EVLERİ

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Metrolife'taki 245 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesinde yer alan 245 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki projedeki 245 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

BİLİMKENT MEŞE EVLERİ Haberi

BİLİMKENT MEŞE EVLERİ

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.


Yaşanabilir bir şehirde yaşanan konutlar üretip müşterilerinin memnuniyetini sağlamayı hedef edindiklerini söyleyen Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.


SİZİ KISACA TANIYABİLİR MİYİZ?

Öncelikle  hoş geldiniz. Ben 1962 yılında Siirt'te doğdum. 2000 yılında Bursa'da Bilim Otomotiv’in arkasından 2008 yılında Bilim İnşaatı kurduk. Bilim İnşaat’ın ilk kuruluş tarihi 1991 yılında Siirt'te start verilmiştir. Bilim  İnşaat olarak Bursa'da 2011 yılında Ata Bulvarı'nda 80 dairelik göz dolduran bir projeye imza attık.


YAPILARINIZDA NELERE ÖNEM VERİRSİNİZ?

Öncelikle ödün  vermeyeceğim konuların başında bugüne kadar hiç bozmadığınız çizgimizi bundan  sonra olduğu şekilde korumak var. Yapılarımızda da dayanıklılık ön planda  olmuştur. Kaliteli yapılar yapmamızın yanı sıra kullanışlı ve her zevke...