05 / 05 / 2024

Bilişim Vadisi proje

Bilişim Vadisi proje

Gebze’de 3 milyon metrekare alana kurulacak Bilişim Vadisi’nde devler yer alacak. Ar - Ge için Türkiye’yi seçen Samsung, Oracle, Siemens kuluçka merkezinde yeni ürünler yaratacak

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özder Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özşenler tarafından kuruldu.

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talih Cengiz tarafından kuruldu.

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye2de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kolukırık tarafından kuruldu.

Bilişim Vadisi'nde ikinci etap inşaatı başladı!

Türkiye'nin teknoloji üretme ve geliştirme üssü olarak planlanan Bilişim Vadisi’nin 200 bin metrekarelik kapalı alana sahip birinci etabı tamamlandı. İkinci etap inşaatı için çalışmalar başladı.

Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı tamamlanmak üzere!

Gebze Bilişim Vadisi’nde bir araya gelerek Türkiye’nin geleceğini kuruyor. 5 etaplı vadinin bitmesiyle 100 bin kişilik istihdam yaratılacak. Gebze Bilişim Vadisi'nin ikinci etabı ise tamamlanmak üzere...

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

360 Proje Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık ve Bilişim Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cem Has, Nurullah Saçlı ve Onur Mustafaoğlu tarafından kuruldu.

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Proje Mühendislik Danışmanlık Bilişim ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Önder Hortaçlı tarafından kuruldu...

Bilişim Vadisi projesinin inşaat çalışmaları TBMM gündeminde!

Bilişim Vadisi projesinin inşaat çalışmaları TBMM gündemine taşındı. İYİ Partili Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bilişim Vadisi proje Haberi

Bilişim Vadisi proje

Dünyanın en büyük veritabanı yazılım şirketi Oracle, teknoloji devi Samsung ile Siemens Ar-Ge çalışmaları için Türkiye’yi seçti. Devler Gebze’de kurulacak Bilişim Vadisi’nde yer alacak. 2015 yılı sonunda devreye girecek Türkiye’nin Silikon Vadisi’nde geleceğin yeni teknolojileri geliştirilecek.


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri  Işık, Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalaması noktasında Bilişim Vadisi’nin çok ciddi etki sağlayacağını belirterek, “Türkiye’nin ilk Bilişim Vadisi; Samsung, Siemens ve Oracle gibi teknoloji devlerinin buluşma noktası olacak” açıklamasını yaptı. Bakan Işık, Türkiye’yi inovasyon alanında bir üst lige taşıyacak 3 milyon metrekarelik alana kurulan Bilişim Vadisi’nin, ülkedeki ve dünyadaki tüm çıpa şirketleri bünyesine katmayı hedeflediğini söyledi.


Bilişim Vadisi’nin 2023 hedeflerinin yakalanması için ciddi etki sağlayacağına işaret eden Işık, “Kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara, ihracatı 500 bin dolara...