08 / 05 / 2024

Bilkent Center ziyaretçi durumu

Bilkent Center ziyaretçi durumu

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti..

Turizmde 8 ayda ziyaretçi sayısı 36 milyonu geride bıraktı!

Türkiye 2023 yılının ilk 8 ayında toplam 36 milyon 754 bin 146 ziyaretçi ağırladı. Gelen ziyaretçilerin 33 milyon 426 bin 940’ı yabancılar, 3 milyon 327 bin 206’sı ise yurt dışındaki gurbetçi vatandaşlardan oluştu.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Galataport İstanbul’dan 25 milyon ziyaretçi hedefi!

Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in hayata geçirdiği 1,7 milyar dolarlık yatırım tutarı olan Galataport İstanbul, gelecek ay 2’nci yılına giriyor. Dünyanın en önemli destinasyon projeleri arasında gösterilen Galataport İstanbul, ziyaretçi sayısını 25 milyona çıkarmayı amaçlıyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Göbeklitepe Ziyaretçi Merkezi 8 Mart'ta açılıyor!

Göbeklitepe’de inşa edilen ziyaretçi merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 8 Mart'ta açılacak.

Bayburt Aydıntepe'deki gizemli yapıya ziyaretçi akını!

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde bir inşaat kazısı sırasında tesadüfen bulunan Aydıntepe Yer Altı Şehri ziyaretçi akınına uğruyor. Geçen yıl 15 bin 500 kişi Aydıntepe Yer Altı Şehri'nin bu güzelliğini görme şansı elde etti.

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i 62,9 milyon TL'ye aldı!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler'i Doğuş Turizm'den KDV hariç 62 milyon 900 bin TL peşin bedelle satın alıyor. Tapu devir işlemleri başlatıldı...

Malatya'daki tarihi konaklara ziyaretçi akını!

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde restore edilen tarihi konaklar ziyaretçi akınına uğruyor. Bölgedeki tarihi konaklar kamulaştırıldıktan sonra restore edildi. 

Bilkent Center ziyaretçi durumu Haberi

Bilkent Center ziyaretçi durumu

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da, 16 bin metrekare alan yeniden projelendirilerek önde gelen perakende markalarına tanıtıldı. 5M Migros’un özel bir konseptleyer aldığı projede oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti.

Bilkent Center, 2015 yılında farklı mimarisi, birbirinden ünlü kafe, restoran ve eğlence mekanlarıyla“Bilkent Station” markasını Ankaralılarla buluşturdu. Kapalı sokak konsepti ile dikkat çeken Bilkent Station, keyifli ortamı kadar sosyal aktiviteleriyle de kısa sürede şehrin en çok tercih edilen buluşma noktalarından biri haline geldi. 

Kaliteli eğlence anlayışıyla ünlü isimleri ağırlayan BİS ByNewcastle, çocukların aileleriyle keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceği Ma&Me&PaÇocuk Aile Kulübü ile de Bilkent Station her yaşa hitap ediyor.

ÇAĞDAŞ MEKANLARIN YARATILMASI AMAÇLANIYOR

Yaşamı, alışverişi ve yeni trendleri buluşturan Bilkent Center başarıya doymuyor. Tepe...