06 / 05 / 2024

Billionaire Club cannes

Billionaire Club cannes

Cannes Film festivalinin en önemli organizasyonlarından olan FashionTV Mekân ve Eğlence Hayatı Ödülleri’nde “2013’ün en iyi mekânı” ödülü, Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu, Bodrum’daki Billionaire Club’a verildi...

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi hakkında açıklama yaptı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2015-2016 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 2015 ve 2016 yıllarına ilişkin yapılan değerleme raporlarını yayınladı. 

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Paradiso Çeşme Beach Club ve Resort Alanı açılıyor!

Çeşme Deliklikoy'da hayata geçirilen Paradiso Çeşme Beach Club ve Resort Alanı kapılarını açıyor.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Billionaire Club cannes Haberi

Billionaire Club cannes

67. Cannes Film Festivali’nde ‘en iyi film’den sonra ‘en iyi mekân’ ödülü de Türkiye’ye geldi.

Nuri Bilge Ceylan’ın “Kış Uykusu” adlı filmiyle 67. Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye kazanmasının ardından, Cannes’dan Türkiye’ye bir ödül daha geldi. Festivalin en önemli organizasyonlarından olan FashionTV Mekân ve Eğlence Hayatı Ödülleri’nde “2013’ün en iyi mekânı” ödülü, Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu, Bodrum’daki Billionaire Club’a verildi. Ödülü FashionTV Yönetim Kurulu Başkanı Michel Adam’ın elinden alan Billionaire Club Genel Müdürü Önder Bekensir, “Yılın en iyi mekânı ödülünü Türkiye’ye getirmekten dolayı büyük gurur duyuyoruz” dedi. Ödülün Bodrum’un global tanıtımına ciddi katkısı olacağını vurgulayan Bekensir, bu yaz çok özel sürprizlerle konuklarını ağırlayacaklarını da belirtti.


Gökhan Kimsesizcan-Hürriyet...