10 / 05 / 2024

bilsem başakşehir açıldı mı

bilsem başakşehir açıldı mı

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap'ın ihaleleri yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde inşa edeceği konutların kura çekilişi yapıldı.

Başakşehir Şahintepe'nin imar sorunu çözüldü!

Başakşehir’de yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüldü. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Başakşehir Belediyesi’nin, Şahintepe Mahallesi için sürdürdüğü imar ve uygulama çalışmaları bitirildi. Düzenlemeyle birlikte bölge imara açılacak.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Japon kredisiyle mi yapıldı?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ismi 'Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi' oldu. İsminde Japonca kelimeye de yer verilen hastane bugün tam kapasiteyle açıldı...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıldı!

İlk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam kapasite açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca açılış törenine katıldı. Törende Fahrettin Koca ve Erman Ilıcak konuşma yaptı..

bilsem başakşehir açıldı mı Haberi

bilsem başakşehir açıldı mı


Her geçen gün eğitim kurumlarının sayısını ve kalitesini artıran Başakşehir şimdi de üstün yetenekli öğrenciler için bir eğitim yuvasına kavuşuyor. Kayabaşı Mah. Kayaşehir Bulvarı’nda No.34/1’de Güzel Sanatlar Lisesi, Ortaokulun bulunduğu kampüsün içinde hizmet verecek olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi 2016-2017 eğitim öğretim dönemi, ikinci yarıyıl da eğitime başlayacak.

Bilsem, örgün eğitim kurumlarının alternatifi değil destekleyicisi


Bilim ve Sanat Merkezi, örgün eğitim kurumlarına devam eden ve zihinsel alan, resim veya müzik alanında özel yetenekli olduğu uzmanlar tarafından tanılanan öğrencilere, yeteneklerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak için okul saatleri dışında destek eğitimi vermek üzere açılmış olan bağımsız bir özel eğitim kurumları. Bilsem, örgün okullara alternatif bir eğitim kurumu değil örgün eğitim kurumlarını destekleyici bir işlev görüyor.  

Başakşehir Bilim Sanat Merkezi Müdürü...