27 / 04 / 2024

bim konut otomotiv

bim konut otomotiv

Uygun fiyatlı ürün satış politikasıyla Türkiye'de zincir market sektöründe büyüyen BİM'in mağazacılıkta geldiği son nokta şaşkınlık yarattı. Mağazalarında kırtasiye, elektronik hatta elektrikli bisiklet bile satan BİM şimdi satacağı ürünlerle duyanları hayretle içinde bırakacak.

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

İnternetten konut ve otomobil ilanlarında yeni dönem! Bunu yapmayanlara tam 100 bin TL ceza!

Konut ve otomotiv piyasasında sahte ilanlar vererek fiyatları artıran kişilere karşı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) zorunlu hale getirildi. EİDS'ten doğrulama yapmayan kişiler artık internetten ilan veremeyecek. Gerçek dışı bilgi beyan eden kişilere de 100 bin TL'ye kadar para cezası veril

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sünbül tarafından kuruldu.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Konuttaki canlanma beyaz eşyaya sıçradı!

Hükümetin aldığı önlemler ekonomi istatistiklerine yansımaya başladı. Dipten dönüş olarak tanımlanan bu hareketin içinde konut, otomotiv ve yeni eklenen beyaz eşya yer alıyor…

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Faiz indirimi kararıyla konut sektörü canlanabilir!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararını değerlendiren Ege Cansen, konut, otomotiv, beyaz eşya ve elektronik gibi sektörlerde canlanma olabileceğini belirtti. 

Konutta vergi indirimi desteği 31 Aralık’a uzatıldı!

Konut, otomotiv, beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimleri uzatıldı. İkinci el otomobildeki KDV uyuşmazlığı sorunu çözüldü. Vergi indirimlerinin iç talebi canlandırarak, büyümeye pozitif etki yapması bekleniyor...

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Karakoç tarafından kuruldu.

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şancı tarafından kuruldu. 

Kvc Konut İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvc Konut İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kahveci ve Lütfü Kahveci ortaklığında kuruldu. 

GK Konut Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GK Konut Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İsa Aydın ve Asalet Uğur ortaklığında 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

bim konut otomotiv Haberi

bim konut otomotiv

Türkiye'de 1995 yılında Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaltmasıyla BİM markasıyla faaliyet göstermeye başlayan şirket şimdi de araç alım satımı ve konut işine girdi. Türkiye geneline yayılan 8 binden fazla mağazasıyla temel gıda ve tüketim malzemeleri satışı yapan BİM, şimdi de otomotiv ve gayrimenkul de satmaya başlayacak.

Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünde yaklaşık 750 ürün bulundururken aynı zamanda çok sayıda özel markalı ürünü de müşterilerine sunuyor.

BİM market şirket faaliyetlerinde yeni düzenlemeye giderek, konut ve araç satışına başlayacağını duyurdu.

Ticaret Sicil Gazetesi’ndeki 10 Mayıs 2022 tarihli belgede, BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi’nin yaptığı yeni düzenleme şöyle yer aldı:  

Yürürlükteki ilgili mevzuata uymak ve gerekli yasal izinleri almak kaydıyla, şirket, otomobil, minibüs, midibüs, motosiklet, atv, utv, elektrikli bisiklet...