20 / 05 / 2024

BİM mağazalar

BİM mağazalar

BİM 2018 yılında yüzde 20 ciro artışı ve 730 yeni mağaza açmayı planlıyor. Şirket Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da yeni pazarları inceliyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm mağdurlarının tek isteği: Tapular verilmeden dönüşüm başlamasın!

İstanbul’da Mahalleliler Birliği’nin çağrısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kentsel dönüşüm mağdurları, tapuları verilmeden kentsel dönüşüm ve planlamanın başlatılmamasını istedi.

Vergisiz cep telefonlarında son dakika! Mağazalar telefon satışına başladı mı?

Vergisiz telefon satışının 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı duyurulmuştu. Peki mağazalar vergisiz telefon satışlarına başladı mı? Vergisiz telefon almak isteyenler dikkat! Vergisiz telefonda son dakika gelişmesi...

Samsung Galaxy A53 BİM'de! Hemen buraya bakın, aman sakın indirimi kaçırmayın!

Samsung Galaxy A53, su ve toza dayanıklı bir telefon modelidir ve BİM mağazalarında bulunmaktadır. Telefonun dikkat çeken özellikleriyle beraber, Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatları aşağıda listelenmiştir.

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max'ten sonra şimdi iPhone 13 Pro BİM'de!

iPhone 13 Pro Max'un ardından şimdi de iPhone 13 Pro, BİM mağazalarında satışa sunuldu. Fiyatlar ise oldukça cazip. Detaylar için hemen inceleyin...

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

BİM’de ‘Aktüel Ürünler’de şok kampanya! 16 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM Mağazalarından yeni bir indirim haberi geldi. İndirim 16 Eylül 2022 tarihinde yapılacak. İndirim kapsamında küçük ev aletlerinden mutfak aletlerine kadar pek çok ürün avantajlı fiyatlarla tüketiciye sunulacak. Sizin için kaçırılmayacak bu fırsatı inceledik, indirimli ürünlerin bazılarını paylaşı

Kutup Pazarlama mağazalarından 250 TL’lik alışveriş yap, 1953 model Dodge kazanma fırsatı yakala

Alışveriş yapıp 1953 model bir Dodge kazanmak ister misiniz? 1 Eylül ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Kutup Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’ye ait tüm mağazalardan aynı gün içinde ve tek seferde 250 Türk Lirası ve katları tutarında alışveriş yapanlar arasındaki bir kişiye çekilişle ikinci el klasik b

BİM'den ayçiçek yağına 91 liralık indirim açıklaması! O fiyatı duyan mağazada yığılmaya neden oldu

Ayçiçek yağına BİM'de 100 liraya yakın indirim yapıldığı haberi müşterilerin BİM mağazaları önünde yığılma yapmasına neden oldu. '5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim 91 lira düştü' şeklinde kulaktan kulağa yayılan haberle ilgili açıklama yapıldı.

Sinan Öncel: Mağazalarımız kapanmazsa pandeminin yaralarını sarabiliriz!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Markaların tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin hasarını onarabilmeleri amacıyla mağazaların açık kalmasının hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

BİM mağazalar Haberi

BİM mağazalar

Yüksek indirimli gıda perakendesi sektöründe faaliyet gösteren BİM 2018 yılında yüzde ciroda 20 büyüme hedeflerken 750 milyon lira yatırımla 730 mağaza açmayı hedefliyor. Sözcü'de yer alan habere göre, şirket 2017 tarihinde net kârını yüzde 29, cirosunu da yüzde 23.5 artırdı.

Jeopolitik gelişmeler sebebiyle İran pazarına girme planlarını askıya alan Bim, yatırım için Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki pazarları inceliyor.

BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu'nun verdiği bilgiye göre BİM 2018’de yüzde 20 ciro artışı hedeflerken; yüzde 5 FAVÖK marjı öngörüyor. Şirket 750 milyon lira yatırımla 730 mağaza açacak.

BİM 2018’de Türkiye’de 600 yeni mağaza ile 3 bin ilave istihdam, File’de ise 30 yeni mağaza ile 1,000 ilave istihdam sağlamayı hedeflerken Fas’ta 60, Mısır’da 40 yeni mağaza...