06 / 05 / 2024

BİME verileri

BİME verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), 2013 yılı üçüncü çeyrek verilerine göre bina inşaatı maliyet endeksi, 2013'ün üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 arttı....

İşte 21 Ağustos haftası piyasa gündemi! Hangi veriler açıklanacak? Borsa, dolar ve altın ne olacak?

Gelecek hafta yurt içi piyasalar açısından oldukça hareketli geçecek. Perşembe günü açıklanacak faiz kararının yanı sıra ikinci çeyrek büyüme verileri, dış ticaret rakamları ve OVP piyasalar tarafından yakından takip edilecek.

Dolar satın alacaklar dikkat! Önemli bir gelişme var

Amerika Birleşik Devletleri'nde dolar fiyatlarını doğrudan etkileyen veriler arasında yer alan büyüme verileri açıklandı. Dolar alacakların bu verileri de takip etmesinin faydalı olduğu belirtildi.

Dolarla ilgili inanılmaz gelişme, olayın içinde Türkiye de var! Yatırım yapacaklar siz bakın

Dolardaki hareketlilik devam ederken, kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından açıklanan büyüme verileri büyük yankı uyandırdı. ABD'nin büyüme verilerinin aşağı çekilmesinin dolara da etki yaratabileceği konuşuluyor.

Dolarda kritik tarih! Eğer bu olursa değil 18, 20'lere koşacak

Herkes gözünü dolardaki gelişmelere çevirdi. FED'in faiz artırımının ardından şimdi de ABD'deki büyüme verileri takip ediliyor. ABD'de büyüme verilerinin kötü gelmesi durumunda dolarda da ciddi yükseliş bekleniyor.

Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiye yansıdı!

Çin'de üçüncü çeyrek büyüme verileri dünyanın en büyük ikinci ekonomisiyle hayal kırıklığı oluşturdu. Çin'deki gayrimenkul krizi ekonomiyi de olumsuz etkiledi.

OECD bölgesinin GSYH’si ikinci çeyrekte yüzde 9,8 daraldı!

OECD'nin yılın ikinci çeyrek büyüme verileri açıklandı. Buna göre, OECD bölgesinde bu yılın ilk çeyreğinde yüzde eksi 1,8 olarak gerçekleşen büyüme, yılın ikinci çeyreğinde yüzde eksi 9,8 olarak gerçekleşti.

İnşaat sektörü ülke ekonomisini büyütüyor!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu 2017 yılı için açıklanan büyüme verilerini ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Koloğlu ''2017 yılı için açıklanan büyüme verileri Türkiye ekonomisinin gücünün ve sağlam temeller üzerine oturduğunun göstergesidir'' dedi. 

Bina inşaat maliyeti arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılının dördüncü çeyreğine ilişkin Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) verilerini bugün açıkladı. 

İnşaat maliyetleri ikinci çeyrekte arttı!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,9 artış gösterdi.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 7 arttı!

TÜİK, 2017 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı.Bina İnşaatı Maliyet Endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 5,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) verilerini açıkladı. BİME, 2016'nın dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 5,9 arttı.

İnşaat maliyetleri yüzde 0,5 arttı!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yılın 3'üncü çeyreğini kapsayan Temmuz-Ağustos-Eylül ayında Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) bir önceki çeyreğe göre yüzde 0.5 oranında arttı.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 2,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın ikinci üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı.Endeks yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,2 arttı.

BİME verileri Haberi

BİME verileri

Bina inşaatı maliyet endeksi, bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), 2013 yılı üçüncü çeyrek verilerini açıkladı. Buna göre, bina inşaatı maliyet endeksi, 2013'ün üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 ve dört çeyrek ortalamalarına göre ise yüzde 3,9 arttı. 



Yeni...