01 / 05 / 2024

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVMde açtı

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVMde açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

MediaMarkt Antalya'da 4'üncü mağazasını açtı!

MediaMarkt, Antalya'daki 4'üncü mağazasının açılışını 5M Migros AVM içerisinde gerçekleştirdi. 

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Hobix yeni mağazasını Korupark AVM’de açtı!

Türkiye’deki kişisel ve kaliteli hobi ürünlerini sergileyerek bu konseptte ilk mağazasını Mall of İstanbul’da açan Hobix, büyümeye devam ediyor. 4 binden fazla ürünün sergilendiği Hobix’in yeni mağazası Bursa’da Korupark AVM’de açıldı.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Media Markt İzmir’de 4. mağazasını açtı!

Perakende grubu Media Markt, İzmir’deki 4’üncü mağazasını Point Bornova AVM’de hizmete açtı. Kurum, mağazasında ziyaretçilerine 50 bine varan ürün çeşidini düşük fiyatlarla satın alma imkanı tanıyor.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Crate and Barrel 4’üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin yüzde 15.1’i sürekli yoksulken, bir kesim de tabure benzeri bir sehpaya 760 lira verebiliyor. Talep o kadar yüksek ki, 2014’te Türkiye pazarına giren Crate and Barrel 4’üncü mağazasını açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı!

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Paşabahçe Bağdat Caddesi'ndeki 2. mağazasını açtı!

Paşabahçe Mağazaları, İstanbul Bağdat Caddesi'nde 450 metrekarelik alana sahip olan ikinci mağazasını hizmete açtı. Mağazada yaklaşık 4 bin ürün çeşidini müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVMde açtı Haberi

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVMde açtı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti.Bimeks İnegöl mağazasının açılışına İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Bimeks icra kurulu üyeleri Ahmet Akgiray ve Muhittin Şenol, satış direktörü Önder Yüksel, bölge yöneticisi Remzi Taşkın katıldı. Toplam 450 metrekare satış alanına sahip mağazanın açılışında sunulan kampanya ürünlerine İnegöllüler ilgi gösterdi. Bursa’nın 4. mağazası olarak hizmet verecek olan Bimeks, müşterilerine beyaz eşyadan kişisel bakım ürünlerine, cep telefonundan bilgisayara kadar geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmet verecek.

Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl’de açtıklarını, bu mağazanın ilçede açılan ilk mağaza olduğunu belirten Satış Direktörü Önder Yüksel, “1990 yılında kurulan Türkiye’nin ilk teknoloji mağazası Bimeks faaliyet gösterdiği teknoloji perakende pazarında Türkiye’nin...