09 / 05 / 2024

Bimeks denizli şubesi

Bimeks denizli şubesi

Bimeks, Denizli'de ikinci mağazasını açtı. Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks'in büyük açılışına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazaya akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Denizli turizmine havaalanı engeli!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi 'nce düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Şeref Karakan: Denizli'ye kentsel dönüşüm şart!

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı...

Bimeks, Denizlide 2'nci mağazasını açtı!

Bimeks, Denizli'de ikinci mağazasını açtı. Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks'in büyük açılışına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazaya akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Bimeks Osmaniye Şubesi açıldı!

Bimeks, Türkiye genelindeki 107. mağazasını Osmaniye'de törenle hizmete açtı. Büyük indirimler ile açılışı gerçekleşen mağazanın açılış törenine, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Franchise iş ortağı Ali Eker katıldı...

Murat Şenel İMO Denizli Şubesi Başkanı oldu!

İnşaat Mühendisleri Odasının 12. Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Bin 100 üyeden 750 sinin oy kullandığı seçimlerde Meslekte Birlik Gurubunun adayı Doç. Dr. Murat Şenel kazandı.

Tesco Kipa Pazarlama A.Ş.'nin Denizli Saltak Şubesi kapatıldı!

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Denizli İlinde faaliyet gösteren Denizli Saltak Şubesi kapatıldı...

Bimeks denizli şubesi Haberi

Bimeks denizli şubesi

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Denizli'de ikinci mağazasını açtı. Binlerce üründe gerçekleşen indirimlerle Bimeks'in büyük açılışına ilgi yoğundu. Açılışın ardından mağazaya akın eden müşteriler, indirimli ürünleri almak için adeta birbirleriyle yarıştı. 


Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçen yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. Aynı zamanda Diyarbakır'da yeni bir Bimeks mağazası daha açan Bimeks, 4 mağazanın birden açılışını gerçekleştirdi. 


Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışların birisi de Denizli'de gerçekleşti. 

Açılışa özel uyguladığı indirim geleneğini bozmayan Bimeks, yeni mağazalarında da cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan fotoğraf makinesine binlerce çeşit ürünü tüketicisiyle buluşturdu. 

Açılışın ardından konuşan Bimeks Bölge Yöneticisi Erkan Demir, Denizli'de teknolojik ürünlere büyük ilgi olduğunu söyledi. Denizli'de ikinci mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Demir, "İlk mağazamızı 5...