23 / 07 / 2024

bimeks ereğli mağazası

bimeks ereğli mağazası

Bimeks, Türkiye genelindeki 64. mağazasını Konya'nın Ereğli ilçesinde açtı. Teknoloji ürünlerini indirimli fiyata almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde kuyruk oluşturdu

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Koçtaş Cevahir mağazası yenilendi!

Koçtaş, 2005 yılında açılışını yaptığı Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Konya Ereğli'ye yeni yollar yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi şehre değer katacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ereğli Belediyesi yürüttüğü yeni yol açma çalışmaları ile şehre hizmet üretmeyi sürdürüyor.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Eroğlu'nun Avrupa'da 300 loft mağazası var!

Loft markasının Avrupa ve ABD dışındaki satış haklarına sahip Eroğlu, Avrupa tarafını da almak için görüşmeler yapıyor. Avrupa biriminin büyük değere sahip olduğunu söyleyen Şahin Eroğlu “Sadece Avrupa’da 300 Loft mağazası var” dedi.

bimeks ereğli mağazası Haberi

bimeks ereğli mağazası


Anadolu'daki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bimeks, son mağazasını İç Anadolu Bölgesi'nin ve Konya'nın önemli ilçelerinden Ereğli'de açtı. Sabah saat 10.00'da Park Site Alışveriş Merkezi'nde yapılan açılışa Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Park Site avm Müdürü Canan Gülsoy ve vatandaşlar katıldı. Konya'da 2. şubesini açan Bimeks'in açılışına vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Sabahın erken saatlerinde kuyruğa giren vatandaşlar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleriyle yarıştı.


2012 yılında 50 ilde 76 mağazaya ulaşma hedefinin üzerine çıkacaklarını ifade eden Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar yaptığı konuşmada, "Bimeks 2012 yılında pazar payını arttırarak, yatırımlarına hız kesmeden devam ederek büyüyor. Bimeks'in bu başarısını güler yüzlü, kaliteli hizmet anlayışına ve iyi fiyat garantisine bağlıyoruz. İnşallah 2012 sonunda Türkiye nüfusunun yüzde 87'sine ulaşmış olacağız. Şimdi de aynı kaliteli...