14 / 05 / 2024

Bimeks leşkoşada mağaza mı açtı

Bimeks leşkoşada mağaza mı açtı

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Mağaza kiralama koşulları için yeni düzenleme önerisi!

BMD Başkanı Sinan Öncel, pandemi döneminde mağaza kiralama koşullarında yaşanılan sıkıntıların devam ettiğini belirterek kiralama koşullarında yeni düzenleme yapılması gerektiğini dile getirdi. 

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Koçtaş 2021'de 100 yeni mağaza açacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2021 yılında 100 yeni mağaza açacak...

Beko, İtalya’nın beyaz eşya üssüne mağaza ve ofis kuruyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da yeni bir ağ oluşturmak isteyen Koç Holding’e ait Beko, İtalya’da satış ağını genişleterek, ilk mağaza ve ofisini açacak.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Watsons önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 mağaza açacak!

Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu, önümüzdeki 5 yılda her yıl 100 yeni mağaza açarak büyümeyi planladıklarını anlattı.

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Haremlique Miami’de mağaza açacak!

Caroline Koç ve Banu Yentür’ün kurduğu Haremlique, Miami’de mağaza açmaya hazırlanıyor. Yentür, ‘à la mer’ adlı koleksiyonla plaj giyisileri üzerine de çalıştıklarını söyleyerek, Miami’de bir mağaza açmaya hazırlılandıklarını söyledi.

BİM'in yeni markası 10 mağaza açacak!

Her gün 4 milyon müşteriye 4 bin 470 mağazasında hizmet veren indirim perakende zinciri BİM, yeni markası FİLE ile sektöre yine iddialı girdi. Marka 2015 yılında 10 mağaza açmayı planlıyor..

War The Robe Londra'da mağaza açacak!

Konfeksiyon işçisi olarak adım attığı iş yaşamında bin 200 kişiyi istihdam eden bir şirkete dönüşen Aster'in sahibi İsmail Koçali, War The Robe markasıyla Londra'da mağaza açtı

KOÇTAŞ Yahya Kaptan'da mağaza açtı!

KOÇTAŞ bir şubesini de Kocaeli'de açtı. Sayısız çeşitliliğe sahip KOÇTAŞ mağazası Yahya Kaptan D-100 bağlantı yolu üzerinde hizmete girdi. Mağaza bugün itibariyle hizmete girerken, Kocaelili vatandaşların akınına uğradı.

Bimeks leşkoşada mağaza mı açtı Haberi

Bimeks leşkoşada mağaza mı açtı

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Ada sakinlerinden büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.


Teknoloji perakendecisi Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da mağaza açtı. 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın dün yapılan açılışına ada sakinleri büyük ilgi gösterdi. Kampanyalardan yararlanmak isteyen müşteriler uzun kuyruklar oluşturdu.


Kıbrıs mağazası için Türkiye'deki mağazalarından tecrübeli yönetici ve satış danışmanlarını görevlendiren Bimeks, Türkiye'de olduğu gibi Kıbrıs'ta da zengin ürün çeşidi ile hizmet sunacak. Beyaz eşyadan cep telefonuna, bilgisayardan kişisel bakım ürünlerine kadar 30 binden fazla ürün çeşidiyle hizmet verecek.


DOĞU AKDENİZ'İN TEKNOLOJİ TİCARETİ MERKEZİ OLACAK

Mağazanın açılışında konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, Lefkoşa mağazasının...