25 / 07 / 2024

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Hassan Alzounı tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Çokbeken İnşaat Taahhüt Tarım Hayvancılık Medikal Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çokbeken tarafından kuruldu.

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Çakıral tarafından kuruldu.

Numidia İnşaat Medikal Aracılık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia İnşaat Medikal Aracılık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahar Benaggoun tarafından kuruldu.

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Muhip tarafından kuruldu.

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kaanlar Emlak Yapı Danışmanlık Ve Medikal Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Daşgın tarafından kuruldu.

Ekstra Metal Hırdavat İnşaat Temizlik Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekstra Metal Hırdavat İnşaat Temizlik Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Engin tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Sarmal İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Sarmal İnşaat Tekstil Kimyevi Maddeler Medikal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yeniyapı tarafından kuruldu.

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Selçuk tarafından kuruldu.

Formen Proje İnşaat Elektrik Temizlik Medikal Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formen Proje İnşaat Elektrik Temizlik Medikal Gıda Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdemir tarafından kuruldu.

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınaoğlu İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydoğan tarafından kuruldu.

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özreis Grup İnşaat Metal Oto Züccaciye Medikal Tekstil Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Demir tarafından kuruldu.

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

 

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Hassan Alzounı tarafından kuruldu.

 

Bin Tamim Medikal Tıbbi Cihazlar İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...