04 / 05 / 2024

bina giydirme sistemleri

bina giydirme sistemleri

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Sıfır enerji bina sistemleri dünyada ivme kazanıyor!

Sıfır enerji bina sistemleri insan geleceğini tehdit eden enerji kaynaklı karbondioksit emisyonlarının azaltılmasında çözüm olacak.

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli Sefade Çelik tarafından kuruldu.

Bina giydirme cephe sistemleri yangında büyük paya sahip!

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek!

Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 7 maddesi kabul edildi. İmar planlarında bina yükseklikleri serbest olarak belirlenemeyecek...

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

EMO Bina ve Enerji Yönetim Sistemleri Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sivri ve Durmuş Öner Kayserilioğlu tarafından kuruldu.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Dekorasyon Mimarlık Dış Cephe Giydirme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Aktel tarafından kuruldu.

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thermal Alüminyum Giydirme Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Özgür Ağbudak tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Dış Cephe Giydirme Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Atiş tarafından 40 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

bina giydirme sistemleri Haberi

bina giydirme sistemleri

Son yıllarda rezidans, hastaneve otel gibi binalarin dış cephelerinde meydana gelen, son olarak Ankara’da bir plazada yaşanan dış cephe yangını sonrasında İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) tarafından bir açıklama da bulunuldu.

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, “Ticari yapılar başta olmak üzere son yıllarda tercih edilen en yaygın dış cephe uygulamalarından birinin de giydirme cephe uygulamaları olduğunu görüyoruz. Genellikle binaya estetik görüntü veren dış cephe kaplamaları, dış duvar ile arasında havalandırma boşluğu kalacak şekilde cepheye yerleştiriliyor. Yangın güvenliği açısından bakacak olursak, bu havalandırma boşluğunun, yangınlarda baca etkisi yaparak alevlerin cephede hızlıca yayılmasına neden olduğu biliniyor. Dolayısıyla bu detaylarda kullanılacak olan dış cephe kaplaması ve yalıtım malzemeleri dahil olmak üzere tüm bileşenlerin seçiminde ürünlerin yangın durumundaki performans ve...