30 / 11 / 2024

bina mantolama sözleşmesi yazılır

bina mantolama sözleşmesi yazılır

Mantolama dış yada iç cepheler için yapılan enerji tasarrufu sağlayan işleme deniyor.Mantolama işlemi için işveren ile işi yapacak firma arasında mantolama sözleşmesi imzalanması gerekiyor.İşte bina mantolama sözleşmesi örneği!

Şantiye şefliği sözleşmesi örneği!

Bir arsa üzerinde yapılacak bina inşaatı için yapı müteahhitleri, inşaatta görevlendireceği şantiye şefi ile asgari hüküm ve şartları gösterilen sözleşme imzalanıyor. İşte şantiye şefliği sözleşmesi örneği 2016..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi noterde yapılmazsa ne olur?

Arsası üzerinde bina inşa etmek isteyen kimseler, müteahhitler ile inşaat sözleşmesi imzalıyor. Sözleşmenin noterde yapılması gerekiyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi noterde yapılmazsa ne olur?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2016!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsası üzerinde bina inşa etmek isteyen kimseler tarafından hazırlanıyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır? İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2016..

Müteahhit satış vaadi sözleşmesi örneği!

Bir arsa üzerine bina inşa eden müteahhitler, kendilerine kalan daireleri satış vaadi sözleşmesi ile bir başkasına satabiliyor. Peki, müteahhit satış vaadi sözleşmesi nasıl yapılır? İşte müteahhit satış vaadi sözleşmesi örneği 2015..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi ile müteahhit tarafından bina yapımı işi için imzalanıyor. Kimi zaman taraflar sözleşmeyi feshetmek isteyebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2015!

Arsa sahipleri, bina inşa etmek istemeleri halinde müteahhitler ile anlaşma sağlayabiliyor. Bu anlaşmaya istinaden kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanıyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2015 örneği...

Bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama dış yada iç cepheler için yapılan enerji tasarrufu sağlayan işleme deniyor.Mantolama işlemi için işveren ile işi yapacak firma arasında mantolama sözleşmesi imzalanması gerekiyor.İşte bina mantolama sözleşmesi örneği!

Gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi!

Emlakçının, bir ücret karşılığında, bir gayrimenkulün alım satımı, kiralanması için taraflar arasında aracılık yapmak üzere gereken ortamı hazırlamak için yaptığı sözleşmeye gayrimenkul satışı aracılık sözleşmesi deniyor...

Devremülk sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’e göre yapılan devremülk alımlarında 10 günlük cayma hakkı bulunuyor. Peki devremülk sözleşmesi nasıl iptal edilir? cevabı haberimizde...

Satış vaadi sözleşmesi ne demektir?

Satış vaadi sözleşmesi ne demektir?: Satış vaadi sözleşmesi, yapılacak satış sözleşmesinin taahhüdü niteliğini taşıyan bir sözleşme oluyor. Satış vaadi sözleşmesi ile mülkiyet hakkı alıcı durumundaki kişiye geçmiyor...

Devremülk sözleşmesi nasıl feshedilir?

Devre mülk sözleşmesi imzalandıktan sonra tesis beğenilmediği takdirde alıcının sözleşmeyi feshetme hakkı sözleşmede belirtilen kurallar çerçevesinde her zaman bulunuyor. Peki Devremülk sözleşmesi nasıl feshedilir?... cevabı haberimizde.

Devremülk devir sözleşmesi!

Devremülk devir sözleşmesi, bir bağımsız bölümün satışı gerçekleşirken dveremülk alıcısı ile satıcısı arasında imzalanan sözleşme türüdür. Bu sözleşmeden sonra devremülkün tapusu düzenlenerek alıcı adına tescili yapılır...

Devremülk sözleşmesi nedir?

Devremülk sözleşmesi nedir?: Bağımsız bölümde yılın belli günleri sahip olunan mülkiyet hakkının devre mülk alıcısı ile satıcısı arasında yazılı olarak şartlara bağlandığı sözleşme olarak tanımlanıyor...

bina mantolama sözleşmesi yazılır Haberi

bina mantolama sözleşmesi yazılır

Bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama işi yapacak olan firma ve işveren arasında imzalanması gerekiyor.Firma ve bina yönetimi arasında vaat edilen bütün konular maddelere bağlanması gerekiyor ve iş sürecinde sorun yaşanmaması için bağlayıcı oluyor. 


Tarafların işi veren ve yüklenici firmanın detaylı unvan ve adres bilgileri yazılması gerekiyor. işin konusu ve içeriği kabaca anlatılması gerekiyor. İşin tam içeriği anlatarak, tüm hususlar, maddeler halinde yazılmalı ve işin bedeli, ne şekilde, hangi tarihte ödeneceği, fiyatın sabit kalıp kalamayacağı durumlar mutlaka eklenmesi gerekiyor. İşin en geç başlama Tarihi ve En geç bitiş tarihi belirtilmeli, hava şartlarının elverişli olup olmaması da göz önüne alınarak kaç iş günü süreceği belirtiliyor ve isteğe bağlı, yaptırım amaçlı gecikme tazminatı istenecek ya da istenemeyecek durumlar yazılıyor.


Firmanın sorumlulukları, garanti süreci ve garanti...