01 / 05 / 2024

bina yalıtım sistemleri

bina yalıtım sistemleri

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımdır!

İsmail Kibici, “Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımının yapılmasıdır. Bina yöneticisi veya bina yönetim firmalarının bunu bilmesi, daire sakinlerine anlatması gerekmektedir. Çünkü yalıtım, binanın değerini ve yaşam kalitemizi artıran önemli faktörlerdendir. " dedi.

Tam yalıtımlı binanın ömrü 100 yıla kadar çıkıyor!

Bugün artık jenerik haline gelen Türk markası American Siding’i üreten Eryap’ın CEO’su Eruslu’ya göre bu ürünü Amerikalılar, Boğaz’daki yalılardan esinlenerek yapmış...

Nuri Bulut: Binaları enerji tasarruflu hale getirmeliyiz!

Enerji verimliliğine katkı sağlayabilecek unsurlar arasında "yalıtım" ilk sıralarda yer alıyor. Bu yıl 33. kez kutlanan Enerji Verimliliği Haftası, kaynaktan son kullanıma kadar enerjinin her aşamada verimli ve etkin kullanımına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tora Grup Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Atasever ve Ziya Timuçin Topyay ortaklığında kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

İzopox Zemin Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsa Delibaş ve Kenan Polatkan ortaklığında kuruldu.

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Tech Yapı Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Günal Kazankaya tarafından kuruldu.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yalıtım Teknolojileri Ve Yapı Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Beypınar tarafından kuruldu.

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Filli Boya, binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını tespit ediyor!

Türkiye’de 40’ın üzerinde şehri gezerek 50 bin binada termal kameralar ile ücretsiz çekim yapıp binaların ısı yalıtım ihtiyaçlarını belirleyen Filli Boya Isı Kaybı Ölçüm Ekibi, tasarruflu ve konforlu yaşamın ipuçlarını bina sakinleriyle yayınladı. 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

bina yalıtım sistemleri Haberi

bina yalıtım sistemleri


Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ve kalitesi ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı amaçlıyor. Enerji verimliliği, sağlık, konfor, uzun ömür, vb. beklentilere geliştirdiği dört farklı sistemle yanıt veriyor.


Her ülke ve iklim tipine göre test edilerek, Avrupa Teknik Onay Belgesi kalite ve standartlarına (ETAG 004) uygun bir şekilde üretilen Baumit Isı Yalıtım Sistemleri, yalıtımın bina ömrü boyunca sağlıklı bir performans göstermesi üzerine geliştiriliyor. open® Sistem, Power Sistem, Star Sistem ve Pro Sistem müstakil konutlardan karma projelere kadar farklı bileşenleri ile hedefi aynı, içeriği farklı özellikler sunuyor.


Özellikle mantolama üstü mantolama tadilatları için en ideal çözüm olarak önerilen open® Sistem, difüzyona açık olması ile öne çıkıyor. Mevcut ısı...