09 / 05 / 2024

bina yapımında çeliğin önemi

bina yapımında çeliğin önemi

Steelife Genel Müdürü Aydın "Çelik yapı, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemidir. Çelik yapı, kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatiftir" dedi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Bakan Özhaseki: Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Gaziantep İslahiye'deki 399 konutun yapımında önemli aşama katettiklerini söyledi.

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Eskişehir İli Odunpazarı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Hazır bina alımında dikkat çeken detay!

İndirimli Kurumlar Vergisi uygulaması 2009'dan bu güne uygulanmakta olan bir vergi uygulaması olmasına rağmen birçok konuda tereddütleri giderilemedi. Hazır bina alımında da bu tereddütler sürüyor...

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehad Yapı Mühendislik Mekanik İnşaat Taahhüt Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kılıç tarafından kuruldu.

Gaziantep'te çarşı inşaatı yapım işi ihalesi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Başkanlığı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 4 Çarşı İnşaatı Yapım İşi için ihale düzenliyor.

Geleceğin binaları için yeni yapım teknikleri geliştirilmeli!

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda bina inşaatlarında yapım tekniklerinin önemi tartışıldı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

bina yapımında çeliğin önemi Haberi

bina yapımında çeliğin önemi

Steelife Genel Müdürü Aydın: Çelik yapı, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemidir. Çelik yapı, kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatiftir Çelik yapı üreticisi Steelife'ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olan çelik yapının kentsel dönüşüm projeleri için de önemli bir alternatif olduğunu ifade etti. 


Steelife Genel Müdürü Aydın, yaptığı açıklamada, Marmara Depremi'nin yıl dönümünde deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sağlam binalarda oturmanın ve kentsel dönüşümün önemine değindi. 


Steelife'ın Türkiye'nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kurduğunu, depreme dayanıklı ve ekolojik yapılar ürettiğini aktaran Aydın, çelik yapının esnekliği ve hafifliği sayesinde depreme karşı güvenli bir yapı sistemi olduğunu kaydetti. 


Aydın, çelik sistemle üretilmiş binalarda yaşayanların deprem anında evlerinde...